Kasılmalı online oyun önerisi

Yer
Haddonfield, Illinois
Yine ne kadar oyun varsa tüketip boşluğa düştüm. Böyle oynadıkça gelişip oyunun daha keyifli hale geldiği bir oyun arıyorum. Tam MMO gibi de değil ama gerçekten güzelse düşünebilirim. Birbirinden çok farklı örnekler olsa da; GTA Online, Metin2, gachalar gibi...

Önceliğim online olması ve P2W olmaması.

Son düzenleyen: Moderatör:

P2W ama grind yaparak bir şekilde devam edilebiliyor

Hocam karmaşık bir oyun mu bu? Rehber izlemeye gerek var mı yoksa kendim çözer miyim?
İlk başta herkese karmaşık geliyor ama anlamaya başladıktan sonra oyundan çıkamazsınız zamanında aralıksız 13 saat oynadığımı hatırlarım boş tatil günümdü.

Şu videoyu izleyebilirsiniz temel oturtmak için geri kalanını kendiniz oynayarak öğreniyorsunuz. Eğer bilmediğiniz bir şey veya merak ettiğiniz bir şey olursa beni etiketleyebilirsiniz seve seve yardımcı olurum. Öyle TLOU, 7 Days gibi değil onları da oynadım ama bunun yeri bende çok çok ayrı.

P2W ama grind yaparak bir şekilde devam edilebiliyor

Hocam bu P2W allahı değil mi ? Kafaya takmam girer 1-2 kale dönerim diyorsa olur da böcek gibi ezip moral bozulacaksa buna bulaşmasın

World of Tanks. Oyunun kitlesi genel olarak 45 yaşında elinde birayla oynayanlardan (oynayamıyorlar) oluşuyor ancak tank seviyorsanız çekilebilir bir dert. War Thunder kadar gerçekçi değil biraz daha arcade ancak eğlencesi de oradan geliyor. Eskiden P2W'di fakat şu sıralar düzgün oynarsanız sıkıntı çekmezsiniz.

Hocam bu P2W allahı değil mi ? Kafaya takmam girer 1-2 kale dönerim diyorsa olur da böcek gibi ezip moral bozulacaksa buna bulaşmasın
oyun ilk 100 lvl'de botlarla oynatıyor o yüzden p2w'yi en azından earlygame'de hissettirmiyor. Ha şu an oyun batık durumda 1400 lvl'im ve tüm sunucular bot dolu aslında oyun son demini yaşıyor o yüzden hazır merak eden varsa ve farklı bi oyun görmek için oynamak lazım çinliler oyunun içinden geçti çünkü, klasik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…