Kasım indirimlerinden 5.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
5.000 TL

ROG BAZOOKA

Uzman
Merhaba, başlıkta da dediğim gibi kasım indirimlerinden monitör alacağım. Aradığım özellikler:
  • 24 ya da 25 inç IPS ve 180 ya da 200Hz gibi yüksek yenileme hızı olması.
  • Panelinde herhangi bir kronik sorun bulunmaması (eski Gigabyte monitörlerdeki çizgi sorunları ya da Samsung Odyssey G3'teki panel sorunları gibi)
  • VESA desteği bulunması (bu çok önemli monitör kolu ile kullanacağım kasa yapısı sağlam olursa güzel olur)
  • HDMI 2.0 bulunması laptopumda HDMI ile kullanacağım.
  • Hoparlörü olması (çok şart değil)
  • Ghosting olmaması ve Flicker-Free olması.
Aklımdaki birkaç monitör:
Mümkün olduğunca indirimde olması benim için daha iyi, 5.000 TL'ye bütçemi zorlayarak çıkabilirim. Bunlar dışındaki önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitörün paneli kalitesiz, 4 COF kullanıyor. Gerçi henüz 24G42E'nin COF sayısı konusunda bilgi yok fakat 24G4XE'nin 4 COF barındırdığını bildiğimiz için kesinlikle önermiyoruz.
Paneli için yabancı kaynaklarda baktımda herhangi bir sorun göremedim Redditte felan. Varsada üretim hatası denk gelmiştir belki.
Uzun vadede COF arızası çıkarabilir, başınız yanabilir.

Öneriniz var mı peki başka model panelde sorun yaşamak istemiyorum.

Paneli için yabancı kaynaklarda baktımda herhangi bir sorun göremedim Redditte felan. Varsada üretim hatası denk gelmiştir belki.
Biraz daha dikkatli araştırınca epey sorun yaşayan gördüm sorunluymuş

Salı günü İtopyadan 3999TL ye 24G42E modelini satın aldım. Dün elime ulaştı. Ölü pixel çıkmadı, Panel kalitesi ve parlaklığı çok güzel fullde kullanamıyorum çok parlak olduğundan. Tek beğenmediğim yanı portların aşağıya çok yakın olması, monitör kolu kullandığımdan kablolar aşağıya sarkıyor onuda kabloları baya bi bükerek çözdüm. Umarım önceki Samsung yarı TV yarı monitörüm gibi uzun yıllar kullanırım. Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…