4 4usk Çalışkan Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 11 Beğeniler -3 28 Mart 2025 #1 Merhaba, geçen gün Kaspersky satın aldım ve GoodbyeDPI kullanıyorum. GoodbyeDPI'ı istisnalara ekledim ancak açıkken internet hızım neredeyse tamamen düşüyor. Kapatınca ise bağlantım normale dönüyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir? Teşekkürler.
Merhaba, geçen gün Kaspersky satın aldım ve GoodbyeDPI kullanıyorum. GoodbyeDPI'ı istisnalara ekledim ancak açıkken internet hızım neredeyse tamamen düşüyor. Kapatınca ise bağlantım normale dönüyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir? Teşekkürler.
Çözüm K K KakaoluKekAdam 28 Mart 2025 İstisna eklesen bile yine hiç bir şey olmaz hala engeller ya Kaspersky komple silip başka anti-virüs indireceksin ya da Kaspersky'i kapatacaksın. Sorun: Çakışma ve ağ trafiği bozulması. (heralde)
İstisna eklesen bile yine hiç bir şey olmaz hala engeller ya Kaspersky komple silip başka anti-virüs indireceksin ya da Kaspersky'i kapatacaksın. Sorun: Çakışma ve ağ trafiği bozulması. (heralde)
K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.075 Çözümler 19 Beğeniler 970 Yer Denizli, Türkiye 28 Mart 2025 #2 İstisna eklesen bile yine hiç bir şey olmaz hala engeller ya Kaspersky komple silip başka anti-virüs indireceksin ya da Kaspersky'i kapatacaksın. Sorun: Çakışma ve ağ trafiği bozulması. (heralde) Artı 0 Eksi Çözüm
İstisna eklesen bile yine hiç bir şey olmaz hala engeller ya Kaspersky komple silip başka anti-virüs indireceksin ya da Kaspersky'i kapatacaksın. Sorun: Çakışma ve ağ trafiği bozulması. (heralde)