Kaspersky alınır mı?

Kaspersky deneme sürümü kullandığım zaman Bazen Mavi ekran hataları vs yiyordum yani program bilgisayarımı bozuyordu. Şimdi para verip de aynı şeylerin olmasını istemiyorum. Başka bir soru ben 1 Yıl 1 Cihaz üyeliğini alırsam aynı hesap üzerinden iOS, Android ve PC için kullanabilir miyim yoksa 3 Cihaz 1 Yıl üyeliğini mi almam gerekiyor?

Vpn ihtiyacın varsa Plus olanı alabilirsin. Yoksa standart sürümü alıp geç. Evet 3 cihaz için 3 cihaz 1 yıllık almak zorundasın.

Ben yıllardır kullanıyorum, çok memnunum. Windows Defernder'da hiç fena değil ama benim tercihim yine de premium. Ben de hiç mavi ekran hatası almadım şimdiye kadar, sende farklı bir sıkıntı olabilir.

Kaspersky'dan kaynaklı mavi ekran nasıl yediniz? Kaspersky Premium aldıktan sonra mavi ekran yemedim sorunlarımı çözdü.

Windows 10 kullandığım zaman mavi ekran yiyordum ve bazı mavi ekranlarım Kaspersky yüzünden oluyordu şu an Windows 11'deyim olur mu bilmem ama olmasını istemem.

Windows Defender yeterli internetten PC'ye kaynagı belli olmayan yazılım uygulama yüklemedikten sonra.

VPN ihtiyacın varsa Plus olanı alabilirsin. Yoksa standart sürümü alıp geç. Evet 3 cihaz için 3 cihaz 1 yıllık almak zorundasın.

VPN kullanacağımı zannetmiyorum. İçindekileri görünce Premium ve Plus mantıklı geldi özellikle Telefon için.

Eğer dikkatli biriysen Windows Defender bile gerek duymazsın. Almaya gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…