Kaspersky alınır mı?

Sen Rusya'nın Gürcistan'ı işgali Afganistan'ı işgali ve Uygur Türklerine yaptığı politikaları biliyor musun? Peki sen Google'ı suçluyorsun yahudi locasının güçlü olduğu açısından ABD'nin demokratik olmadığını ve insan hakları ihlaline bak diyorsun, https://www.gettyimages.dk/detail/v...ruth-of-goyim-defense-news-footage/1656102390 bunun ve bunun gibi bir sürü nazi bayrağı taşıyıp zenciler ve yahudilerden nefret ediyoruz diyebiliyorlar, ve ifade özgürlüğü kapsamına geliyor, o kadar met ettiğin demokrasi krallığı ve beşiği Rusya neden her muhalifi ya zehirliyor ya öldürüyor? Eğer Avrupa Birliği denetimi olsaydı Kaspersky'da peki neden GoodbyeDPI kremlinden talimat alınarak engellendi? Üstüne üstük İsrail çocukları öldürüyorsa Hamas'ta yahudi bebeklerin kafasına bir gece kaç bomba attı, o kadar hedefi belli olmayan bomba yollanıyor ki rastgele, bir kıreşe düşse ne olacak sonuçta rastgele.

Tüketmesi normal arka planda sürekli kontrol yapmak zorunda ama bu konuda BitDefender daha iyi pil tüketimi konusunda bizzat kullanıyorum.

Hocam hiç kullanmadım, yorum yap mıyım şimdi o programla ilgili.

İşte ölçekleme bu olmamalı dedim zaten çünkü ikisi de birbirinden saçma genel olarak bakarsan adamlar fiyet ve performans olarak 10 numara işlerini yapıyorlar mı yapmıyorlar mı daha uygun fiyatlı veya aynı fiyata daha iyi hizmet veren var mı bunlara bakmak lazım benim bildiğim yok.

Fiyat performans fakat arkada bir gün kremlinin talimatı ile Ransomware atıp bütün yıllarca emeğiniz çökmeleri de an meselesi, ölçekleme demokrasi beşiğidir serbest piyasadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…