james1983
Becerikli
Öncelikle Kaspersky Plus kullanıyorum. Şimdi ben GoodbyeDPI'ı GitHub sayfasından indirdim. İndirir indirmez Kaspersky bilgisayarınıza ve kişisel verilerinize zarar vermek için izinsiz giriş yapan kişiler tarafından kullanılabileceğini bulduk dedi. Sonrasında ben GoodbyeDPI'ın ZIP dosyasını açmaya çalıştım ekrana uyarı geldi Windows'tan dosya bozuk diye yanlış hatırlamıyorsam ve aynı hatayı dosyayı ayıklamaya çalışırken de yaşadım. Neyse dedim bilgisayara Kaspersky üzerinden tam tarama yaptım ve birkaç tana virüs bulduk falan dedi ama virüs olarak buldukları bilgisayarda yüklü olan Chrome'un Cache Data adlı dosyasında bulunan 5 tane dosya bunlardan 3 tanesi WinDivert32 ve WinDivert64 diğerleri ise f_00... diye giden sayılardan oluşan dosya. Bunların yanlarında not-a-virus:HEUR:RiskTool yazıyor. Birde bundan önce ne hikmetse hiç virüs olarak görmediği ama GoodbyeDPI indirince virüs olarak gördüğü dosyalar var bunlar ise EpicGames, Wemod ve birkaç tane Windows klasöründe bulunan .msi dosyaları bunalrın yanında ise işlenemedi ve nesne işlenemedi yazıyor. Ardından Kaspersky bu Chrome'un Cache Data adlı klasörün içinde bulunan bu WinDivert32, WinDivert64 ve f_00... dosyalarını karantinaya aldı ve sildim şimdi taradığımdaysa bir sonuç çıkmıyor. Bir tanıdığımda Kaspersky kullanıyor onda da GoodbyeDPI var ama onda açılıyor ve sadece Kaspersky internetini kesiyor. Bu olay yaşanmadan 1 saat önce bilgisayarımı tarattığımı hatırlıyorum ve bir sonuç çıkmadığını hatırlıyorum şimdi benim indirdiğim virüs mü yoksa False-Positive sonucu mu?