Çözüldü Kaspersky indirdikten sonra mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ağ sürücülerin sorun çıkarmış olarak gözüküyor ama Kaspersky'ın da kendi filtrelemesi için ağ sürücüleriyle ilişkili kalmasını sağlayan birçok kodlaması var Windows içinde. Dolayısıyla bu işlevlerdeki herhangi bir sorun da ağ sorunu olarak gözükebilir. Biraz daha kullanmaya devam et ki eğer yeni bir hata alırsan tekrar inceleyelim.

Rich (BB code):
3: kd> lmDvmnetr28ux
Browse full module list
start end module name
fffff801`814c0000 fffff801`816e9000 netr28ux (deferred)
 Mapped memory image file: C:\ProgramData\dbg\sym\netr28ux.sys\55672624229000\netr28ux.sys
 Image path: netr28ux.sys
 Image name: netr28ux.sys
 Browse all global symbols functions data
 Timestamp: Thu May 28 17:28:52 2015 (55672624)

Yine de MediaTek 802.11 Wi-Fi kartının sürücüsünü güncellemelisin. Çok eski. Tekrar hata almazsan da sorun yok deriz.
Arkadaşlar tam dedim 2 gün mavi ekran yemedim tekrar mavi ekran aldım. Eskiden de almıştım. Sorun yine Kaspersky kaynaklı mı yoksa başka nedeni mi var, bilenler inceleyebilir mi?
020925-20531-01.rar

Virüs programı Note 32 de Vista zamanı az çökmedi PC im yaşımız genç o zaman aman PC virüs bulaşmasın vs üç buçuk atıyoruz büyüdükçe anlıyorsun ki o kadar da gerek yok şahsen kullanmam.

BitDefender kuracağım eğer sorun kaspersky ise. Daha dün indirdiğim oyundan yüzde 50 ihtimalle trojan yedim ve Malwarebytes sildi. Kaspersky görmedi. Virüs olmayabilir de. Ama bu aralar oyun indirme dönemindeyim, lazım.

Ağ sürücülerin sorun çıkarmış olarak gözüküyor ama Kaspersky'ın da kendi filtrelemesi için ağ sürücüleriyle ilişkili kalmasını sağlayan birçok kodlaması var Windows içinde. Dolayısıyla bu işlevlerdeki herhangi bir sorun da ağ sorunu olarak gözükebilir. Biraz daha kullanmaya devam et ki eğer yeni bir hata alırsan tekrar inceleyelim.

Rich (BB code):
3: kd> lmDvmnetr28ux
Browse full module list
start end module name
fffff801`814c0000 fffff801`816e9000 netr28ux (deferred)
 Mapped memory image file: C:\ProgramData\dbg\sym\netr28ux.sys\55672624229000\netr28ux.sys
 Image path: netr28ux.sys
 Image name: netr28ux.sys
 Browse all global symbols functions data
 Timestamp: Thu May 28 17:28:52 2015 (55672624)

Yine de MediaTek 802.11 Wi-Fi kartının sürücüsünü güncellemelisin. Çok eski. Tekrar hata almazsan da sorun yok deriz.

Çözüm
Bunu Avast güncelledi ve sürekli kendini tekrarlayan mavi ekrana düştüm. Format attım. Harici bir Wi-Fi adaptörü kullanıyorum. Bunu yaksam ve yeni USB Wi-Fi adaptörü alsam sorun düzelir mi? Yani bu netr28ux sürücüsü o adaptörün sürücüsü mü yoksa sistemde anakarta dahili bir şey mi?

Markası da dandik magbox diye bir marka. Onu TP-Link'le değiştirebilirim.

1.Avast ile sürücü güncellemek yanlış bir hareket. Sürücüleri harici programlara kurdurtmayın.

2.Evet, adaptörün sürücüsü bu. Anakarta dahil değil adaptör olduğu için.

3.Adaptörü değiştirebilirsin, nihayetinde karar senin. Adaptör sürücüsü eski olduğu için güncellemek en mantıklısı benim için. İçindeki çip eski bir çip.

O zaman şimdi onunla çakışan Kaspersky'ı siliyorum. Ardından PC'ye ilk format atacağım gün bu adaptörü kırıp yakıyorum. Teşekkür ederim hocam ilgilendiğin için.

BitDefender kuracağım eğer sorun kaspersky ise. Daha dün indirdiğim oyundan yüzde 50 ihtimalle trojan yedim ve Malwarebytes sildi. Kaspersky görmedi. Virüs olmayabilir de. Ama bu aralar oyun indirme dönemindeyim, lazım.
FitGirl Repacks sayfasından indirdiğim oyunlar bu zamana kadar hiç sorun çıkarmadı. Çünkü virüs programı kurarsan illa ki crack vs. virüs olarak algılıyor, yine de sen bilirsin.

FitGirl Repacks sayfasından indirdiğim oyunlar bu zamana kadar hiç sorun çıkarmadı. Çünkü virüs programı kurarsan illaki crack vs. virüs olarak algılıyor, yine de sen bilirsin.

FitGirl call of duty oyunalrını barındırmıyor hocam. En azından resmi sitede. Ben xatab kullandım. Orada yakaladı. Muhtemelen false positive zaten. Kaspersky sağlam, BitDefender sağlam, avast/avg sağlam, ESET potansiyel istenmeyen yazılım diyorsa muhtemelen sağlamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…