Çözüldü Kaspersky Plus ile premium arasındaki fark büyük müdür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar Kaspersky Plus almayı düşünüyorumda aralarında ne fark vardır? Hangisi daha iyidir?

Çözüm
  • Kaspersky Standard: Gelişmiş koruma ve cihaz performansını artırma özellikleri içerir. Sadece bir antivirüs değil, aynı zamanda birden fazla cihazda koruma sunar. Temel güvenlik, performans ve gizlilik özelliklerini içerir.
  • Kaspersky Plus: Güvenlik, performans ve gizliliği tek bir uygulamada birleştirir. Yeni virüslere, fidye yazılımlarına ve kötü amaçlı yazılımlara karşı gelişmiş siber güvenlik sunar. Sınırsız VPN içerir ve yeni Internet Security paketi olarak değerlendirilebilir.
  • Kaspersky Premium: Cihazları, gizliliği ve kimliği tam koruma altına alır. Kimlik Koruma özelliğini de açarak ek güvenlik sağlar. Premium plan, sınırsız VPN ve kimlik hırsızlığına karşı koruma sunar.
Aslında standart kullanıcı için Plus yeterli. 1 yıldır plus kullanıyorum ancak program yüklü değil sadece VPN hizmetini kullanıyorum. Kampanyalıyken almıştım. Bilinçli kullanıcı olduğum için gerek duymamaya başladım programına.

Hocam VPN sınırsız süreli vpnmi yani antivirüs bittiğinde VPN'e devammı edilecek?

Veri Sızıntısı Denetleyicisi: Bu özellik Premium planında mevcuttur.
Hocam yanlış biliyorsunuz. Veri Sızıntısı Denetleyici özelliği Plus planda da mevcut. Genel olarak birçok özelliği gereksiz buluyorum ben. Disk sağlığına ve durumuna CrystalDiskInfo yazılımıyla bakabilirsiniz. Sisteminizin temizliğini kendiniz yapabilirsiniz. Ayrıca Google hesaplarında artık Dark Web kontrolü bulunmakta. Ve genel Veri Sızıntısı Denetleyicisi olarak da Haveibeenpwned sitesi kullanılabilir.

Parola yöneticisi kullanmayı da ben genel olarak önermiyorum. Tüm platformlardaki şifrelerinizi bir yazılıma emanet etmek, bence pek doğru değil. Kaspersky Standard, eski ürünlerden Kaspersky Internet Security ürününün tüm özelliklerini içeriyor. Plus'ın tek önemli ekstra özelliği VPN içermesi. VPN ihtiyacınız varsa Plus öneririm, eğer VPN arayışında değilseniz Kaspersky Standard yeterli olur.

Dodinin güvenilir olduğundan emin miyiz?
DODI ve FitGirl repack konusunda en popüler kişilerdir. İkisini de çok çok kullandım. Ayrıca ikisinin sitesi de r/Piracy ve r/PiratedGames megathread sayfasında bulunuyor. Aynı megathread sayfasında sadece Repack değil diğer türlü birçok güvenilir korsan oyun sitesi bulabilirsiniz.

Dodi iyi mi yani hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…