CanPatrioTic Üstün Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 733 Çözümler 2 Beğeniler 495 Yer Ankara Bugün 22:11 #1 Şu anda hiçbir sistem çalışmıyor, BTK'nın engellediğini söylüyorlar. Bilgisi olan var mı?
aliyasiny65 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 274 Makaleler 6 Çözümler 1 Beğeniler 270 Yer Antalya/Türkiye Bugün 22:13 #2 Engel hakkında bilgim yok fakat şu an bende de çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 22:32
dombikpanda Uzman Katılım 9 Ağustos 2026 Mesajlar 432 Beğeniler 251 Bugün 22:18 #3 Bende de aynı sorun var maalesef, bunun mantıklı bir açıklaması olamaz ya neden VPN açık olamaz? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 22:33
KS KS CanPatrioTic Üstün Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 733 Çözümler 2 Beğeniler 495 Yer Ankara Bugün 22:29 #4 dombikpanda dedi: Bende de aynı sorun var maalesef, bunun mantıklı bir açıklaması olamaz ya neden VPN açık olamaz? Genişletmek için tıkla... Benim sistem 10 gündür açık kapatmadığım için şu anda kullanabiliyorum ama PC kapattıktan sonra muhtemelen erişimimde gidecek. Umarım en kısa sürede çözülür.
dombikpanda dedi: Bende de aynı sorun var maalesef, bunun mantıklı bir açıklaması olamaz ya neden VPN açık olamaz? Genişletmek için tıkla... Benim sistem 10 gündür açık kapatmadığım için şu anda kullanabiliyorum ama PC kapattıktan sonra muhtemelen erişimimde gidecek. Umarım en kısa sürede çözülür.
MitoCreative Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 78 Çözümler 1 Beğeniler 29 Bugün 22:33 #5 CanPatrioTic dedi: Şu anda hiçbir sistem çalışmıyor, BTK'nın engellediğini söylüyorlar. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende kullanımıyorum iade edecektim websitesine giriyor hesabıma giremiyorum.
CanPatrioTic dedi: Şu anda hiçbir sistem çalışmıyor, BTK'nın engellediğini söylüyorlar. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende kullanımıyorum iade edecektim websitesine giriyor hesabıma giremiyorum.
KS KS CanPatrioTic Üstün Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 733 Çözümler 2 Beğeniler 495 Yer Ankara 58 dakika önce #6 MitoCreative dedi: Bende kullanımıyorum iade edecektim websitesine giriyor hesabıma giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben şu an websitesi üzerinden hesabıma girdim.
MitoCreative dedi: Bende kullanımıyorum iade edecektim websitesine giriyor hesabıma giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben şu an websitesi üzerinden hesabıma girdim.
MitoCreative Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 78 Çözümler 1 Beğeniler 29 57 dakika önce #7 CanPatrioTic dedi: Ben şu an websitesi üzerinden hesabıma girdim. Genişletmek için tıkla... An error occurred.Sorry, the page you are looking for is currently unavailable. Please try again later. If you are the system administrator of this resource then you should check the error log for details. bu yazıyor bende hocam.
CanPatrioTic dedi: Ben şu an websitesi üzerinden hesabıma girdim. Genişletmek için tıkla... An error occurred.Sorry, the page you are looking for is currently unavailable. Please try again later. If you are the system administrator of this resource then you should check the error log for details. bu yazıyor bende hocam.
Görkem Say Bilgin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.822 Çözümler 3 Beğeniler 1.979 54 dakika önce #8 MitoCreative dedi: An error occurred.Sorry, the page you are looking for is currently unavailable. Please try again later. If you are the system administrator of this resource then you should check the error log for details. bu yazıyor bende hocam. Genişletmek için tıkla... Bende de bu yaziyor hesabima giris yapmak istedigim zaman.
MitoCreative dedi: An error occurred.Sorry, the page you are looking for is currently unavailable. Please try again later. If you are the system administrator of this resource then you should check the error log for details. bu yazıyor bende hocam. Genişletmek için tıkla... Bende de bu yaziyor hesabima giris yapmak istedigim zaman.
KS KS CanPatrioTic Üstün Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 733 Çözümler 2 Beğeniler 495 Yer Ankara 54 dakika önce #9 MitoCreative dedi: An error occurred.Sorry, the page you are looking for is currently unavailable. Please try again later. If you are the system administrator of this resource then you should check the error log for details. bu yazıyor bende hocam. Genişletmek için tıkla... Telefondan deniyorum şu an çalışmıyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda muhtemelen bende de erişim gidecek. Sizin attığınız şekilde hata veriyor.
MitoCreative dedi: An error occurred.Sorry, the page you are looking for is currently unavailable. Please try again later. If you are the system administrator of this resource then you should check the error log for details. bu yazıyor bende hocam. Genişletmek için tıkla... Telefondan deniyorum şu an çalışmıyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda muhtemelen bende de erişim gidecek. Sizin attığınız şekilde hata veriyor.
Görkem Say Bilgin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.822 Çözümler 3 Beğeniler 1.979 50 dakika önce #10 BTK'dan degil de genel Kaspersky sunuculari cokmus kuresel capta ulasilamiyormus maalesef.