Kaspersky Standart Sürüm alınır mı?

Bence Plus alın malum ülkede illa VPN'e ihtiyacımız oluyor çeşitli zamanlarda.
Haklısınız.Plus'un fiyatı beni biraz aşar gibi duruyor.Zaten VPN'de öyle olağanüstü bir olay olmadıkça kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum.
VPN'lerle alakalı Can hocamın şu videosunu izlerseniz ne demeye çalıştığımı anlarsınız:

Zaten VPN'de öyle olağanüstü bir olay olmadıkça kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Katılmıyorum. Video'da söz konusu olan popüler bazı VPN'lerin gizlilik ve topladığı veriler konusunda sıkıntılı olması. Yani kullanacağınız VPN'i topladıkları verileri okuyarak kendiniz seçebilirsiniz. Birisi bütün gün normal internet akışını da VPN üzerinden yapabilir. Bunun olumsuz hiçbir yanı yok.

Hocam veri toplama işinden sıkıntı çıkmaz merak etmeyin. Sadece bilinmeyen yazılımlarda güvenlik açığı oluyor ve sisteme erişim gibi ciddi riskler barındırıyor. Ancak Kaspersky'da böyle bir güvenlik zaafiyeti muhtemelen olmaz. Norton bile hacklendi zamanında tamamen güvenli diyemem ama gayet güvenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…