healwaysdie
Çalışkan
Bağlanılan sunucu yasal iken nasıl bir spam oluyor bu anlamadım. Bir de sitelere girerken ne hata alıyorsunuz?
İlk önce direkt format önermek yanlıştır ve çözüm yolları aranmalıdır ayrıca MBAM'ın Gerçek Zamanlı koruması son derecede kötüdür MBAM gerçek zamanlı olarak önerilmemelidir.Verilerinizi yedekleyip bilgisayarınıza format atın, bazen Kaspersky kafayı sıyırabiliyor. Format attıktan sonra Malwarebytes'ya da Microsoft Defender kullanın.
Kaspersky ayarlarını sıfırlayın hocam, MBAM ile yeniden Tarama yapmayı deneyin.Sürekli spam yiyorum şöyle
Eki Görüntüle 62838
Virüs yedim sanırım çoğu siteye de girilmiyor, Malwarebytes %19'da kaldı.
MBAM ile yine tarama yapamazsanız Emsisoft Emergency Kit Malware Taraması, Hitmanpro ve Norton Power Eraser Tam Sistem Taraması yapın.Sürekli spam yiyorum şöyle
Eki Görüntüle 62838
Virüs yedim sanırım çoğu siteye de girilmiyor, Malwarebytes %19'da kaldı.
İlk önce direkt format önermek yanlıştır ve çözüm yolları aranmalıdır ayrıca MBAM'ın gerçek zamanlı koruması son derecede kötüdür MBAM gerçek zamanlı olarak önerilmemelidir.
Hoc bence de abartılıyor ancak MBAM öneremezsiniz. Daha Gerçek Zamanlı koruması yerine tam oturmadı. Ciddili bir saldırı yerseniz MBAM'ınız patlar benden söylemesi. MBAM gerçek zamanlı olarak iyi değil.Kaspersky'ın fazla abartıldığını düşünüyorum. Fazla kaynak tüketiyor ve sürekli bildirim spamı atıyor. Aktif olarak Malwarebytes kullanıyorum ve bir sorun göremedim. Malwarebytes olmasa BitDefender kullanırım.
Hoc bence de abartılıyor ancak MBAM öneremezsiniz. Daha gerçek zamanlı koruması yerine tam oturmadı. Ciddili bir saldırı yerseniz MBAM'ınız patlar benden söylemesi. MBAM gerçek zamanlı olarak iyi değil.
BitDefender'da çok ağır hocam.Arkadaş BitDefender kullansın o zaman daha iyi olur.