Kaspersky tam tarama yaptıktan sonra kendi VPN'si hariç hiçbir VPN çalışmıyor

1076

Başarılı
İşletim sistemim Windows 11. Geçen haftalarda Kaspersky ile tam tarama yaptıktan sonradan itibaren kendi VPN'i olan Kaspersky VPN dışında PC'de tarayıcılardaki VPN'ler de dahil olmak üzere hiçbir VPN çalışmıyor. İnternette yazılan "güvenli tarama kapatma" seçeneğini de denedim fakat işe yaramadı. Başka ne yapmam gerekiyor?

Aynı durum benim de başıma gelmişti. WARP kullanırken sağ altta (Kaspersky tarafından) Cloudflare'yi istisnalara ekle diye bir seçenek gelmişti. Onu aktif edince girmeye başladı.

Aynı durum benim de başıma gelmişti. WARP kullanırken sağ altta (Kaspersky tarafından) Cloudflare'yi istisnalara ekle diye bir seçenek gelmişti. Onu aktif edince girmeye başladı.

WARP dediğiniz nedir hocam? Sorunu tam olarak nasıl çözdünüz?

Bu sorun benim de başıma geldi. Kaspersky'ı geçici olarak kapatabilirsin, işin bittikten sonra tekrar açarsın. Ya da bir VPN uygulaması kuracaksın ben proton VPN ile sorunsuz kullanıyordum ama tarayıcı eklenti VPN'ler de sorun çıkarıyordu.

Antivirüsten gayet memnunum kullanılabilirliği ile ilgili sorunum yok. Neyi görüp görmediğini tekrar kontrol etmelisin.

Kapatsam da geçici olarak devre dışı bıraksam da işe yaramıyor. Ağ ayarlarını da sıfırladım ama nafile. Tarayıcıya farklı VPN'ler, masaüstü uygulaması olarak diğer VPN'leri kurdum ama onlar da çalışmıyor. Anlamış değilim açıkçası.

Antivirüsten gayet memnunum kullanılabilirliği ile ilgili sorunum yok. Neyi görüp görmediğini tekrar kontrol etmelisin.
İstedigin VPN kullandirmiyor galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…