Kaspersky yerine Bitdefender kullanılır mı?

SogukRuzgar

Çalışkan
10 yıldan fazladır kullandığım, hatta eşe dosta “iyidir alın” dediğim anti-virüs programı Kaspersky’yi değiştirme kararı aldım. Gerek son zamanlarda her şeyi tehdit olarak algılaması beni bir hayli yordu. En sonunda Discord’a girerken kullandığım SplitWire-Turkey yazılımını bile virüs olarak algıladı. Ben de uzun zamandır takip ettiğim başka bir yazılıma geçtim, Bitdefender kurdum. Fazla sade bir görünümü var. Bakalım ne gibi deneyimlerim olacak. Sizlerin değerli yorumlarını merak ediyorum, iyi mi ettim kötü mü ettim?

Ucuz VPN icin kullanilabilir Kaspersky, benim icin tek arti yonu o. Kaynak kullaniminda da BitDefender azicik daha fazla PC niz iyiyse sorun olmaz. BitDefender cok iyi bir avdir bence iyi ettiniz.

Alın, aldırtın. Neredeyse bütün antivirüs programlarını denemiş ve kullanmış biri olarak söylüyorum BitDefender en iyi antivirüs programı. Gayet iyi yapmışsınız üzmez sizi.

Bence dikkatli bir kullanıcı için Defender bile yeterli olabilir(tabii biraz false positive bilgisine sahip olmak gerekiyor.)

Bence dikkatli bir kullanıcı için Defender bile yeterli olabilir(tabii biraz false positive bilgisine saihp olmak gerekiyor.)
Öyle tabi ama bazıları önüne ne gelirse indirdiği için çok bilinç değiller. Ben kullanmıyorum şuan kullandığım tüm uygulamalar neredeyse açık kaynak. Ama eskiden bende önüme ilk gelen korsan oyunu indiriyordum o yüzden işe yarıyor antivirüsler

İnsanlara şunların önemi öğretilebilse en azından bir bilgi birikimleri olur:
VirusTotal kullanımını
Hangi tarama sonucunun False positive mi değil mi olduğunu
Hafta 1 veya 2 kez tam tarama yapıldığının

Koruma kalitesi olarak ikisi aynı diyebilirim, ancak Bitdefender gereksiz pahalı ve bence buna değmez.

Bitdefender daha çok uyarı çıkıyor kendi tecrübeme göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…