D4C Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 968 Çözümler 2 Beğeniler 808 28 Kasım 2025 #1 Katil/Seri katil olduğumuz oyun tavsiyesi istiyorum. Manhunt - Hitman - postal serilerini oynayıp bitirdim. ( Hatred önermeyin, çöp oyun). Hikayesi sağlam bir oyun arıyorum, grafikleri önemli değil oyun eski olsa da olur. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2025
Katil/Seri katil olduğumuz oyun tavsiyesi istiyorum. Manhunt - Hitman - postal serilerini oynayıp bitirdim. ( Hatred önermeyin, çöp oyun). Hikayesi sağlam bir oyun arıyorum, grafikleri önemli değil oyun eski olsa da olur.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.778 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.417 28 Kasım 2025 #2 Dead by Daylight güzeldir. Hikayesi yok ama katil olabildiğiniz en iyi oyun.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.471 Çözümler 69 Beğeniler 5.403 Yer Haddonfield, Illinois 28 Kasım 2025 #3 Prototype güzel.
KS KS D4C Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 968 Çözümler 2 Beğeniler 808 28 Kasım 2025 #4 NightWist dedi: Dead by Daylight güzeldir. Hikayesi yok ama katil olabildiğiniz en iyi oyun. Genişletmek için tıkla... Online oyunlarla hiç haşır neşir değilim, genelde sadece hikayeli oyun oynarım. Michael MYERS dedi: Prototype güzel. Genişletmek için tıkla... 10 çocuktan 9'unun oynadığı baş yapıt. 4 - 5 kez bitirmişimdir.
NightWist dedi: Dead by Daylight güzeldir. Hikayesi yok ama katil olabildiğiniz en iyi oyun. Genişletmek için tıkla... Online oyunlarla hiç haşır neşir değilim, genelde sadece hikayeli oyun oynarım. Michael MYERS dedi: Prototype güzel. Genişletmek için tıkla... 10 çocuktan 9'unun oynadığı baş yapıt. 4 - 5 kez bitirmişimdir.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 28 Kasım 2025 #5 Hotline Miami mükemmel bir oyun. 2D oyun seviyor isen dene. İlk oyun daha oynanış odaklı, ikinci oyun hikaye odaklı. Hikayeside süper oynamaya değer.
Hotline Miami mükemmel bir oyun. 2D oyun seviyor isen dene. İlk oyun daha oynanış odaklı, ikinci oyun hikaye odaklı. Hikayeside süper oynamaya değer.
KS KS D4C Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 968 Çözümler 2 Beğeniler 808 28 Kasım 2025 #6 Essex dedi: Hotline Miami mükemmel bir oyun. 2D oyun seviyor isen dene. İlk oyun daha oynanış odaklı, ikinci oyun hikaye odaklı. Hikayeside süper oynamaya değer. Genişletmek için tıkla... Bu seriyi de oynamıştım hocam. 1. Oyun mükemmeldi, özellikle de müzikleri.
Essex dedi: Hotline Miami mükemmel bir oyun. 2D oyun seviyor isen dene. İlk oyun daha oynanış odaklı, ikinci oyun hikaye odaklı. Hikayeside süper oynamaya değer. Genişletmek için tıkla... Bu seriyi de oynamıştım hocam. 1. Oyun mükemmeldi, özellikle de müzikleri.