Doge Yetkin Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 838 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 459 29 Haziran 2024 #1 Bir vidalama işi için demir pul yerine kauçuk bir pul/conta kullanacağım. Bauhaus, Koçtaş ve nalburlarda bulamadım. İnternet sitelerinde de adamakıllı yok. Zorda kalmadıkça internetten sipariş vermek istemiyorum zaten. Nerelerden bulabilirim sizce?
Bir vidalama işi için demir pul yerine kauçuk bir pul/conta kullanacağım. Bauhaus, Koçtaş ve nalburlarda bulamadım. İnternet sitelerinde de adamakıllı yok. Zorda kalmadıkça internetten sipariş vermek istemiyorum zaten. Nerelerden bulabilirim sizce?
6 6260 Uzman Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 2 Beğeniler 105 29 Haziran 2024 #2 Doge dedi: Bir vidalama işi için demir pul yerine kauçuk bir pul/conta kullanacağım. Bauhaus, Koçtaş ve nalburlarda bulamadım. İnternet sitelerinde de adamakıllı yok. Zorda kalmadıkça internetten sipariş vermek istemiyorum zaten. Nerelerden bulabilirim sizce? Genişletmek için tıkla... Bauhaus'ta bulabilmen lazım. Koçtaş'ta zaten vida vs. nadir bulunuyor (yapı marketi olmasına rağmen) orada daha çok sıva mermer fayans o tarz şeyler var. Daha geniş çaplı ara istersen. Artı 0 Eksi
Doge dedi: Bir vidalama işi için demir pul yerine kauçuk bir pul/conta kullanacağım. Bauhaus, Koçtaş ve nalburlarda bulamadım. İnternet sitelerinde de adamakıllı yok. Zorda kalmadıkça internetten sipariş vermek istemiyorum zaten. Nerelerden bulabilirim sizce? Genişletmek için tıkla... Bauhaus'ta bulabilmen lazım. Koçtaş'ta zaten vida vs. nadir bulunuyor (yapı marketi olmasına rağmen) orada daha çok sıva mermer fayans o tarz şeyler var. Daha geniş çaplı ara istersen.
KS KS Doge Yetkin Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 838 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 459 29 Haziran 2024 #3 6260 dedi: Bauhaus'ta bulabilmen lazım. Daha geniş çaplı ara istersen. Genişletmek için tıkla... İki büyük Bauhaus gezdim, yok. Artı 0 Eksi
6260 dedi: Bauhaus'ta bulabilmen lazım. Daha geniş çaplı ara istersen. Genişletmek için tıkla... İki büyük Bauhaus gezdim, yok.
6 6260 Uzman Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 2 Beğeniler 105 29 Haziran 2024 #4 Doge dedi: İki büyük Bauhaus gezdim, yok. Genişletmek için tıkla... O zaman tek çare internetten sipariş vermek dostum. Artı 0 Eksi
Doge dedi: İki büyük Bauhaus gezdim, yok. Genişletmek için tıkla... O zaman tek çare internetten sipariş vermek dostum.
DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.966 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.221 Yer TR 29 Haziran 2024 #5 Tekzen'de var mıdır acaba? Artı 0 Eksi
6 6260 Uzman Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 2 Beğeniler 105 29 Haziran 2024 #6 DarthGorsoy dedi: Tekzen'de var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Tekzen mobilya mağazası. Conta bulması çok zor Bauhaus'ta bile yoksa. Artı 0 Eksi
DarthGorsoy dedi: Tekzen'de var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Tekzen mobilya mağazası. Conta bulması çok zor Bauhaus'ta bile yoksa.
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.718 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.971 Yer Kocaeli 29 Haziran 2024 #7 Nalburlarda da olabilir. Olmazsa sanayiden bakabilirsiniz. Oradaki cıvatacılarda da olabiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS Doge Yetkin Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 838 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 459 29 Haziran 2024 #8 Yener K dedi: Olmazsa sanayiden bakabilirsiniz. Oradaki cıvatacılarda da olabiliyor. Genişletmek için tıkla... İyi fikir, bakarım. Artı 0 Eksi
Yener K dedi: Olmazsa sanayiden bakabilirsiniz. Oradaki cıvatacılarda da olabiliyor. Genişletmek için tıkla... İyi fikir, bakarım.
Beyazıt Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.752 Yer Bursa, Turkey 29 Haziran 2024 #9 Nalbura bakın hocam. Çoğu şey arada oluyor genelde. Olmazsa Yener hocanın dediği gibi sanayiden de bulabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Nalbura bakın hocam. Çoğu şey arada oluyor genelde. Olmazsa Yener hocanın dediği gibi sanayiden de bulabilirsiniz.
KS KS Doge Yetkin Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 838 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 459 29 Haziran 2024 #10 Beyazıt dedi: Nalbura bakın hocam. Çoğu şey arada oluyor genelde. Olmazsa Yener hocanın dediği gibi sanayiden de bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nalburlarda bulamadığımı belirtmiştim. Sanayide de bulamazsam tesisatçılara falan sorarım artık. Ama önerilere hâlâ açığım. Son düzenleme: 29 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Beyazıt dedi: Nalbura bakın hocam. Çoğu şey arada oluyor genelde. Olmazsa Yener hocanın dediği gibi sanayiden de bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nalburlarda bulamadığımı belirtmiştim. Sanayide de bulamazsam tesisatçılara falan sorarım artık. Ama önerilere hâlâ açığım.