Makaleler
9
Yer
Mersin | Lefkoşa
16 Şubat'dan beri kulaklık kayıp. Son görüldüğü nokta da yurdum, son şarj olduğu zaman da yine aynı tarih.

Şimdi ben Find uygulamasından tarama yapıyorum ancak umut yok gibi.

Kayıp modu açık, bulunduğunda bana bildir de dedim.

Başka yapmam gereken bir şey ya da aklınıza gelen yol var mı?

Soğuk bir bardak su içmek kalıyor bu noktadan sonra.

Tam olarak kaybettiğiniz noktayı bilseniz, en azından orada kulaklıklarda eşleşme aramanızı/bulmaya çalışmanızı önerirdik. Maalesef ki ondan da tamamen emin olmanız gerekiyor. Odası odasına, konumu konumuna.

Bu arada kulaklığın diğer eşini 2. elden satanlar var. Servise de bir danışıp fiyat alabilirsiniz belki bu noktada.

Soğuk bir bardak su içmek kalıyor bu noktadan sonra.

Tam olarak kaybettiğiniz noktayı bilseniz, en azından orada kulaklıklarda eşleşme aramanızı/bulmaya çalışmanızı önerirdik. Maalesef ki ondan da tamamen emin olmanız gerekiyor. Odası odasına, konumu konumuna.
Eminim aslında :D Kendi odamdır. Başka bir yerde kullanmadım çünkü, diğer cihazlarımla aynı konumda. Sanırsam şarjı bittiği için o özellik çalışmıyor.

@pesimist34, kutusuyla kendisiyle kayıp. Teki kaybolmadı yani.

Sanırsam şarjı bittiği için o özellik çalışmıyor.
Evet, aradan 1 ay geçmiş. Şarjın bitip kapanma olasılığı %99 ihtimalde. Biraz gecikmişsiniz arama için. Odayı dip köşe aramaktan başka bir çare kalmıyor bu noktadan sonra.
@pesimist34, kutusuyla kendisiyle kayıp. Teki kaybolmadı yani.
Anladım, böyle bulamazsınız o halde. En azından aramak daha kolay olacaktır odada oldugundan eminseniz.

Evet, aradan 1 ay geçmiş. Şarjın bitip kapanma olasılığı %99 ihtimalde. Biraz gecikmişsiniz arama için. Odayı dip köşe aramaktan başka bir çare kalmıyor bu noktadan sonra.
Şubat 20'den beri arıyorum aslında artık üzerinden uzun bir süre geçince bir konu açayım dedim belki farklı bir olayı vardır. Ya eşyaların arasına karıştı ya da valize filan düştü. Olasılık yüksek ya.

Cihazı buldum @pesimist34,

Kayıp modu işe yaradı. Cihazı açmış birisi, açar açmaz da telefonu da herhalde Samsung olduğundan bildirim gitmiş. Beni aradı bildirim geldi filan dedi. Böylelikle bulduk :D

Son düzenleme: