Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1138
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Daha geçen hafta aklıma gelmişti. Çiçek Taksi'nin Eko kekosu usta oyuncuydu be. Huzurla uyusun.

Kimisi yüce honos kimisi mazhar bey kimisi de majeste olarak tanıyor ama herkesin ortak noktası kayahan ağabeyi sevmeleriydi, mekanı cennet olsun.

İyi olan herkesi severim. Sevdiğim insanları kaybedince çok üzülüyorum. Küçükken Akasya Durağını ailemle izler ve hep gülerdik. Güzel zamanlardı.

İyi olan herkesi severim. Sevdiğim insanları kaybedince çok üzülüyorum. Küçükken Akasya Durağını ailemle izler ve hep gülerdik. Güzel zamanlardı.

Akasya durağı zaten 3 kişi etrafında döndü sayılır.

1. Sinan.
2. Osman.
3. Mahzar bey. (Durak sahibi ve sürekli çıkarmak istediği için)

Pek çok filmde/dizide rol alan ünlü oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti.

Vah vah çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.

Çok iyi bir insandı çok iyi bir oyuncuydu öldüğüne inanamadım. Nasıl olur ya? Bu kadar güzel bir insan nasıl ölür? Çok üzüldüm ve şaşırdım. Demek ki ömür bu kadarmış.

Maalesef ben de çok üzüldüm. Ben kendisini önce Selena sonra Akasya Durağı'nda tanıdım. Mekânı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin Yüce Honos. Gerçekten çok büyük oyuncuydu ve sanat camiasındaki oyuncuları birer birer kaybediyoruz. Hayatın acı gerçeği maalesef. Bir gün hepimizin gideceği yer orası.

Allah rahmet eylesin Yüce Honos. Gerçekten çok büyük oyuncuydu ve sanat camiasındaki oyuncuları birer birer kaybediyoruz. Hayatın acı gerçeği maalesef. Bir gün hepimizin gideceği yer orası.

Maalesef bir gün hepimiz kara toprak olacağız bunu düşündükçe moralim bozuluyor. Allah'a şükür sağlığı çok iyiymiş ama üzgünüm ki yaşından dolayı ölmüş.

İfadeler: 143
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…