Makaleler
1
Hocalarım size bir soru soracağım: Bir yıl ve daha üzeri sinyal alınmadığı için kapanan telefonları e-Devlet üzerinden açma diye bir şey var mış. Yalnız telefona en son hat takan kişinin yapması gerekiyor diye bir kural var mış, ne kadar doğru bilmiyorum. Telefon yurt dışı değil ve SIM gitmiş. Tekrardan kayıt ücreti 30 bin liranın üstünde, şaka gibi. Telefoncular tuşlu diye yapmıyor. Telefonu tekrardan kullanılabilir hâle getirmenin bir yolu var mı? Hattı takınca "Geçersiz SIM" yazıyor, aradığınız kişiye ve sizi arayanlara ulaşılamıyor. Telefonun IMEI çalıntı değil, orijinal resmi kayıtlı.

Hocalarım size bir soru soracağım: Bir yıl ve daha üzeri sinyal alınmadığı için kapanan telefonları e-Devlet üzerinden açma diye bir şey var mış.
Faturayla BTK'yı arayıp doğrusunu öğrenmekte fayda var. Tuşlu ise uğraşacaklarını pek zannetmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Faturayla BTK'yı arayıp doğrusunu öğrenmekte fayda var. Tuşlu ise uğraşacaklarını pek zannetmiyorum.

Öyle bir şey var. Yanlış bilgi vermeyin.
Ayrıca tuşlu diye telefon mu seçiyorlar? Telefon telefondur.

Öyle bir şey var. Yanlış bilgi vermeyin.
Ayrıca tuşlu diye telefon mu seçiyorlar? Telefon telefondur.
Hocam aslında garanti belgesi tarzında bir şey var ama BTK arayınca ilgilenirler mi bilmiyorum. Umudu kestik sonuçta eski bir telefon. Fatura elimizde yok. O kadar garip yasalarımız var ki milletin parasını verip yasal olarak aldığı telefon kapanıyor. Hat takınca internete falan giriyordu yazık oldu ama yapacak bir şey yok.
IMG_20250128_200039.webp

Hocam aslında garanti belgesi tarzında bir şey var ama BTK arayınca ilgilenirler mi bilmiyorum. Umudu kestik sonuçta eski bir telefon. Fatura elimizde yok. O kadar garip yasalarımız var ki milletin parasını verip yasal olarak aldığı telefon kapanıyor. Hat takınca internete falan giriyordu yazık oldu ama yapacak bir şey yok.
Eki Görüntüle 119395

Hocam verdiğim linke bir bakar mısınız? Telefonu geçmişte kullanmış birinin e-Devlet'i üzerinden yapabilirsiniz. Faturaya gerek yok. Ayrıca tam olarak ne yazıyor e-Devlet'te? 1 yıl ve üzeri sinyal alınamadığı için kapatılan cihaz gibisinden bir şey yazması lazım.

@XEfe.Bey son durum nedir? Açabildiniz mi telefonu?

Son düzenleme: