alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 24 Kasım 2024 #1 Geceden atıştırmaya başlamıştı sabah böyle olmuş, uzun zaman sonra gözler kar gördü. Meteored uygulamasından da bildirim gelmişti zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2024
Geceden atıştırmaya başlamıştı sabah böyle olmuş, uzun zaman sonra gözler kar gördü. Meteored uygulamasından da bildirim gelmişti zaten.
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 24 Kasım 2024 #2 alperen dedi: Geceden atıştırmaya başlamıştı sabah böyle olmuş, uzun zaman sonra gözler kar gördü. Meteored uygulamasından da bildirim gelmişti zaten.Eki Görüntüle 101158 Genişletmek için tıkla... Pandemiden beri Kayseri'de tutan tek kar bu oldu sanırsam. Civarımdaki herkes kardan adam yapıyordu.
alperen dedi: Geceden atıştırmaya başlamıştı sabah böyle olmuş, uzun zaman sonra gözler kar gördü. Meteored uygulamasından da bildirim gelmişti zaten.Eki Görüntüle 101158 Genişletmek için tıkla... Pandemiden beri Kayseri'de tutan tek kar bu oldu sanırsam. Civarımdaki herkes kardan adam yapıyordu.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 24 Kasım 2024 #3 Salih İyiadam dedi: Pandemiden beri Kayseri'de tutan tek kar bu oldu sanırsam. Civarımdaki herkes kardan adam yapıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet hala yağması da şaşırtıcı.
Salih İyiadam dedi: Pandemiden beri Kayseri'de tutan tek kar bu oldu sanırsam. Civarımdaki herkes kardan adam yapıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet hala yağması da şaşırtıcı.
Salih İyiadam Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 938 Çözümler 6 Beğeniler 789 24 Kasım 2024 #4 @alperen, okullar tatil. Şu anki vali en son 6 Şubat'ı tatil ilan etmişti, deprem olmuştu. Hadi hayırlısı. YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE EĞİTİM ÖĞRETİME BİR GÜN ARA VERİLMİŞTİR KAYSERİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ kayseri.meb.gov.tr
@alperen, okullar tatil. Şu anki vali en son 6 Şubat'ı tatil ilan etmişti, deprem olmuştu. Hadi hayırlısı. YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE EĞİTİM ÖĞRETİME BİR GÜN ARA VERİLMİŞTİR KAYSERİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ kayseri.meb.gov.tr