Max Caulfield
Üstün
Peki banka temelli olarak bir alternatif var mıdır? Yani illaki cüzdan uygulaması (Papara gibi) mantığında değil de doğrudan banka temelli olarak bir öneriniz var mıdır?
Peki banka temelli olarak bir alternatif var mıdır? Yani illaki cüzdan uygulaması (Papara gibi) mantığında değil de doğrudan banka temelli olarak bir öneriniz var mıdır?
Nays kullanılabilir. Alternatifi varsa (bir hocam önermiş) onlara da göz atabilirsiniz. Zaten cashback dışında kullanmıyordunuz Papara'yı anladığım kadarıyla.Ben 21 yaşındayım, yani yaşım 18'in üzerinde. Aktif olarak Enpara kullanıyorum, Papara'yı sadece Cashback için kullanıyordum. İçinde para tutmuyordum genel olarak. Zaten şu anda da sadece 15 TL var, umursadığım bir miktar değil açıkçası.
18 yaşından büyükler için Papara'ya alternatif olarak ne önerirsiniz?
Bankalar cashback konusunda çok kısıtlı. Yapı Kredi, kendi POS'larından banka kartıyla yapılan alışverişlerde World Puan veriyor ve Hepsiburada gibi kart puanı kullanılabilen e-ticaret sitelerinde kullanılabiliyor. Kendim kullandığım için biliyorum, diğer bankaların da böyle bir uygulaması olabilir. Enpara da iyidir aslında, cashback olayını bilmiyorum ama işlem ücretleri konusunda çok iyi.Peki banka temelli olarak bir alternatif var mıdır? Yani illaki cüzdan uygulaması (Papara gibi) mantığında değil de doğrudan banka temelli olarak bir öneriniz var mıdır?
Zaten hem Enpara hesabım hem de Nays üyeliğim varNays kullanılabilir. Alternatifi varsa (bir hocam önermiş) onlara da göz atabilirsiniz. Zaten cashback dışında kullanmıyordunuz Papara'yı anladığım kadarıyla.
Bankalar cashback konusunda çok kısıtlı. Yapı Kredi, kendi POS'larından banka kartıyla yapılan alışverişlerde World Puan veriyor ve Hepsiburada gibi kart puanı kullanılabilen e-ticaret sitelerinde kullanılabiliyor. Kendim kullandığım için biliyorum, diğer bankaların da böyle bir uygulaması olabilir. Enpara da iyidir aslında, cashback olayını bilmiyorum ama işlem ücretleri konusunda çok iyi.
Tosla da var aslında, ama sanal kart olarak kullanılacaksa önermem. Dijital kart gibi saçma bir şey vardı, bankalardaki fiziksel karta sanal kart tanımlama gibi bir şeydi ve dolayısıyla fiziksel kart olmadan sanal kart açılmıyordu hatırladığım kadarıyla. Nays'ta kesin var ama sanal kart, olduğundan eminim.Zaten hem Enpara hesabım hem de Nays üyeliğim varO halde Cashback için Nays, normal işlemler için Enpara en mantıklısı gibi. Diğer cüzdan uygulamalarına güven yok çünkü, her an operasyonla kapatılabiliyor.
Nays'ın fiziksel kartı da var elimde. Fiziksel kart zaman zaman hayat kurtarabiliyor. Mesela Steam üzerinde her şeyi doğru girseniz bile sanal kart ile ödeme yaparken hata verebiliyor, çünkü CVV kodu sürekli değişiyor. Fiziksel kartta ise CVV kodu sabit olduğu için böyle bir sorun olmuyor. Onun dışındaki tüm bilgiler fiziksel kartta da sanal kartta da aynı.Tosla da var aslında, ama sanal kart olarak kullanılacaksa önermem. Dijital kart gibi saçma bir şey vardı, bankalardaki fiziksel karta sanal kart tanımlama gibi bir şeydi ve dolayısıyla fiziksel kart olmadan sanal kart açılmıyordu hatırladığım kadarıyla. Nays'ta kesin var ama sanal kart, olduğundan eminim.
Papara düzeldi mi ki hocam?Bu arada Papara hesabımdaki 15 TL'yi Enpara hesabıma çektim![]()
Yaklaşık 40-45 dakika önce denediğimde 15 TL'yi Enpara hesabıma çekebildim, Papara'nın düzelip düzelmediği konusunda bir bilgim yok.
Anladım hocam.Yaklaşık 40-45 dakika önce denediğimde 15 TL'yi Enpara hesabıma çekebildim, Papara'nın düzelip düzelmediği konusunda bir bilgim yok.