Kaza sonrası dava açıldı

Tutanağı o haliyle kendi iradenizle imzaladığınız için şu an için kusuru kabul etmiş pozisyonda görünüyorsunuz aslında. Kaza tespit tutanaklarının yanlış düzenlendiği iddiasıyla bu tutanakların iptali için de dava açma yolu vardı. Neyse, bu davada da bir kusur değerlendirilmesi yapılacak zaten.

O motor da günün sonunda teknik olarak haczedilebilir. Ancak haczedilemez eşyalara yönelik bazı nüanslar var. Onu da zamanı geldiğinde tartışırız. Şu an için dava sonuçlanana kadar bunu düşünmeyin. Belki bunu düşünmeye gerek kalmaz.

Son düzenleme:
Hocam illa ki öyledir fakat yani aradan kaç ay geçmiş davayı şimdi mi açmak geldi aklına?
Sigorta firmaları hukuk bürolarına İLLEGAL biçimde kaza bilgilerini iletiyor ve hukuk büroları kazalarda suçsuz olan tarafı her gün arayıp "x miktarda değer kaybı zart zurt koparabiliriz" diye taciz ediyorlar. Hayır istemiyorum desen bile ısrar ediyorlar ve en sonunda "tamam al vekaleti" dediğin zaman kazada suçlu olan tarafın üstüne çöküyorlar. Olay bu.

Benim geçen sene suçsuz olduğum 3500 liralık kazamla ilgili başıma geldi oradan biliyorum. Ulan tamir bedeli 3500 lira zaten sen bu adamdan ne kadar değer kaybı koparacaksın da bundan kendine ne kadar ayıracaksın ki uğraştığına değecek diye delirttiler beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…