Çözüldü KB5055627 güncelleştirmesini yüklerken "0x800f081f" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Merhaba, sistemde böyle bir güncelleme var fakat ne yaparsam yapayım, ne kadar uğraşırsam uğraşayım bunu kuramıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözebildiniz mi hocam ben yeni kurulum yaptım bu hatayı alıyorum.

Hocam Windows'un ISO'su ile baştan kurulum yaptım düzeldi.

Ekleme: Eğer verilerin gitmesini istemiyorsanız windows ISO yükleyin, üzerine çift tıklayıp açın ve içindeki setup ile verileri saklayarak kurulum yapın, geçen yine bi hata yaşadım ve o şekilde düzelttim. Belli ki bu hata artık başımıza bela oldu bırakmayacak
Merhaba, sistemde böyle bir güncelleme var fakat ne yaparsam yapayım, ne kadar uğraşırsam uğraşayım bunu kuramıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Eki Görüntüle 146078

Eki Görüntüle 146079

Başlat menüsüne "Windows özelliklerini aç veya kapat" yaz ve Enter'a bas.
Açılan pencerede ".NET Framework 3.5 (includes .NET 2.0 and 3.0)" seçeneğini işaretle.
"Tamam" butonuna tıkla ve yüklemenin tamamlanmasını bekle.
Sonra tekrar kontrol et yüklemeyi.

Windows Update yine şaşırtmıyor...
Ne alaka diye sorsam?

Onu zaten yapmıştım. Yine kontrol ettim açık mı diye ve evet açıklar. Ama işe yaramıyor.

Bu arada bu güncelleme hatalarını Windows 11'de sık sık görmeye başladım. Bence bir süre bu konuyu atlayın. Bir şekilde çözebilirsem yazacağım...

Bu güncellemeyi yükleyemediğim için sistemde bazı problemler yaşıyorum.
Windows Update Catalog sayfasından güncellemeyi msu uzantısı ile indirebiliyorsunuz. Bir de servislerden (services.msc) Windows Update'yi durdurup silebildiğiniz kadar C:\Windows\SoftwareDistibution klasörünü silin. Ardından muhtemelen yeniden başlayan Windows Update hizmetini tekrar durdurun ve indireceğin msu dosyasına çift tıklayarak kurmayı deneyin.

Denedim o yöntemi. İşe yaramadı.

Çözebildiniz mi hocam ben yeni kurulum yaptım bu hatayı alıyorum.

Ekleme: Eğer verilerin gitmesini istemiyorsanız windows ISO yükleyin, üzerine çift tıklayıp açın ve içindeki setup ile verileri saklayarak kurulum yapın, geçen yine bi hata yaşadım ve o şekilde düzelttim. Belli ki bu hata artık başımıza bela oldu bırakmayacak

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…