KBear KB02 kulaklık için Type-C dönüştürücü önerisi

Bütçe
300-400

Berker Faruk Akyürek

Çalışkan
Merhaba. Geçtiğimiz günlerde KBear KB02 kulaklığı aldım. Telefonum iPhone 15 olduğundan Type-C dönüştürücü lazım. KBear markasının kendi dönüştürücüleri bütçemi şu an karşılamıyor, ses kalitesi bakımından kayıpsıza yakın bir 3.5mm jack Type-C dönüştürücü önerisi almak istiyorum. Ek olarak masaüstü PC'de normal hikayeli oyunlar için de düz 3.5mm jack ile kullanacağım. Ses kalitesi kaybı yaşar mıyım? USB dönüştürücü alınır mı? Bu konu hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Amazon'dan Apple kendi dönüştürücü yorumlarına baktım ses kalitesini bayağı düşürdüğünü söylemişler bir de 400 küsur TL idi orijinal mi değil mi emin olamadım şimdi ChatGPT'ye sordum, o da bilmediğim terimler söylüyor

Dosya Ekleri

• IMG_1755.webp
    394 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1756.webp
    338,2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1757.webp
    331,3 KB · Görüntüleme: 29
Yapay zekaya danışarak ürün almak büyük hata. Reddit gibi platformları incelemen lazım. Apple dongle 400 TL'ye kadar alacağın en iyi DAC.

Dediğin gibi yaptım müzik konusunda inşallah Anker doti3 kulaklığıma göre daha iyi performans alırım

İyice kafam karıştı
Söz konusu kulaklığın 40 Ohm empedansı var. Avrupa'da satılan daha az güçlü (ABD versiyonu 1V, EU versiyonu 0.5V) Apple dongle bile çalıştırır. İleride daha fazla empedans gereken bir kulaklık almayı düşünmüyorsanız Apple dongle bence en iyi seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…