KDE Neon Android Studio başlatıldığında sistem kilitleniyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heraknos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 415
  • Etiketler Etiketler
    android

Heraknos

Uzman
Merhab,a KDE Neon kullanıyorum. Android Studio kullanmak istediğimde emülatorü başlattığımda sistemim kilitleniyor, hiçbir şey yapamıyorum. Kilitlenme sonucu bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor. Plasma 6'ya gelen güncellemeleri şu ana kadar yaptım, güncellemelerden kaynaklı bir sorun mu? Bunu nasıl çözebilirim?

TTY oturumuna geçebiliyor musun ve Flatpak ya da Snap hallerini denedin mi?

Ram miktarın az ise ve sanal Ram oluşturmadıysan, sistemin kilitlenmesi normaldir.

Ram miktarın az ise ve sanal Ram oluşturmadıysan, sistemin kilitlenmesi normaldir.
Sanırım ramden ötürü 8 gb ram kullanıyorum fakat anlamadığım windowsta neden böyle bir problem niye yaşamıyorum.

TTY oturumuna geçebiliyor musun ve Flatpak ya da Snap hallerini denedin mi?
İkisindende kurulum yaptım aynı sorunu yaşadım.

Sanırım ramden ötürü 8 gb ram kullanıyorum fakat anlamadığım windowsta neden böyle bir problem niye yaşamıyorum.

İkisindende kurulum yaptım aynı sorunu yaşadım.
RAM miktariniz ne kadar, program acilirken yanda Htop ile izleyebilir misiniz yuzde kaclara geliyor?

Programı uçbirimden çalıştırsana. Belki çökmesine sebep olacak hatayı bulabilirsin? Çöktükten sonra dmesg çıktısına bak mesela, en yakın zamanda uyarı vermiş mi bilgisayar.

İfadeler: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…