Çözüldü KDE Plasma pencere listesi nasıl tek tek ayrılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
CachyOS'e geçmem dolayısıyla KDE Plasma masaüstü ortamını kurdum ancak modlarken bazı sorunlar yaşıyorum. Floorp'a basınca Floorp penceresi uygulama üzerinden açılırken şimdi farklı bir şekilde açılıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Ekleme olarak "Pencere Listesi" adlı bir ayar ile her şeyi oradan açabiliyorum.

Çözüm
Floorp'u görev çubuğundaki "Görev Yöneticisi" eklentisinin içine sabitleyin. Direkt görev çubuğuna sabitlemişsiniz.
Sorununuzu görsel olarak ifade etme şansınız var mı? Yazdıklarınızdan sorunu anlayamadım.
Altta 2 tane Floorp simgesi var. O simgeye bastığım takdirde açıtğım şeylere giriş yapabiliyorum.

Ek:

Ekran Görüntüsü_20241026_173056.webp

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü_20241026_172446.webp
    Ekran Görüntüsü_20241026_172446.webp
    86,9 KB · Görüntüleme: 48
Floorp'u görev çubuğundaki "Görev Yöneticisi" eklentisinin içine sabitleyin. Direkt görev çubuğuna sabitlemişsiniz.
Nasıl yapıcam?

Çözüldü.

Ekleme hocam sorun devam ediyor ama farklı bir şekilde.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt