18 yaşındayım. Diğer bölgelerde sakal çıkıyor fakat keçi sakalı bölgesinde çıkmıyor. Çene köşelerinde var ama dudağımın altındaki, çenenin ön kısmında sadece tüy gibi. Sizce minoxidil kullanılmalı mı, yoksa yaş ilerledikçe düzelir mi, bilemedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Kılda keramet olsaydı totişte çıkmazdı. Bir kaç yıl sonra her gün tıraş olmaktan bıkınca keşke çıkmasaydı diyeceksin zaten. Doktora danışmadan hiçbir şey kullanma.18 yaşındayım. Diğer bölgelerde sakal çıkıyor fakat keçi sakalı bölgesinde çıkmıyor. Çene köşelerinde var ama dudağımın altındaki, çenenin ön kısmında sadece tüy gibi. Sizce minoxidil kullanılmalı mı, yoksa yaş ilerledikçe düzelir mi, bilemedim.
Süreci hızlandırır ama bırakmadan sürekli kullanmanız gerek. Bıraktığınızda sil baştan olabiliyor.18 yaşındayım. Diğer bölgelerde sakal çıkıyor fakat keçi sakalı bölgesinde çıkmıyor. Çene köşelerinde var ama dudağımın altındaki, çenenin ön kısmında sadece tüy gibi. Sizce minoxidil kullanılmalı mı, yoksa yaş ilerledikçe düzelir mi, bilemedim.
Sakal yokken çıksın istersin, çıktığında keşke çıkmasaydı dersin. Garip canlılarız insanoğlu olarak. Hep olmayanın peşindeyiz
Önce ailendekiler ile görüş senin yaşlarındaki durumları nedir nasıllardır bu sana bir şekilde yol gösterecektir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-