Boranity

Başarılı
18 yaşındayım. Diğer bölgelerde sakal çıkıyor fakat keçi sakalı bölgesinde çıkmıyor. Çene köşelerinde var ama dudağımın altındaki, çenenin ön kısmında sadece tüy gibi. Sizce minoxidil kullanılmalı mı, yoksa yaş ilerledikçe düzelir mi, bilemedim.

18 yaşındayım. Diğer bölgelerde sakal çıkıyor fakat keçi sakalı bölgesinde çıkmıyor. Çene köşelerinde var ama dudağımın altındaki, çenenin ön kısmında sadece tüy gibi. Sizce minoxidil kullanılmalı mı, yoksa yaş ilerledikçe düzelir mi, bilemedim.
Kılda keramet olsaydı totişte çıkmazdı. Bir kaç yıl sonra her gün tıraş olmaktan bıkınca keşke çıkmasaydı diyeceksin zaten. Doktora danışmadan hiçbir şey kullanma.

Süreci hızlandırır ama bırakmadan sürekli kullanmanız gerek. Bıraktığınızda sil baştan olabiliyor.

Daha 18 yaşındasın. Yavaş yavaş her bölgede çıkacak. Babanda o bölgede varsa sende de yüksek ihtimal çıkacaktır. 18 yaşında kimsenin sakalı tamamiyle çıkmaz. Bıyık ve sakalın bile birleşmesi 21-22'yi buluyor.

Sakal yokken çıksın istersin, çıktığında keşke çıkmasaydı dersin. Garip canlılarız insanoğlu olarak. Hep olmayanın peşindeyiz :D Önce ailendekiler ile görüş senin yaşlarındaki durumları nedir nasıllardır bu sana bir şekilde yol gösterecektir.