Kedi 19-20 saat yolculuğa dayanabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProfTech
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 159
  • Etiketler Etiketler
    kedi saat
İste cok guzel aciklamissin ilk cumlendeki bu olayi cok kafaya takiyorum. Kediler cok hassaslar en hassas canlilar. Onu gotursem orada mahvolur. Gitcem diye aglar. Basimin etini yer. Barinaga birakamam asiri tehlikeli cunku orada acik alanda tuttuklarini soylediler benim kedi evi aramak icin oradan cikar gider yolda basina bir sey gelir. 1.cümlendeki durumu anlattigin icin tesekkur ederim. Bu durumda burada kalmasj daha saglikli. Cunku benim kedim gercek bir avci. Durmadan fare yakalar yer veya bana getirir xD. Kışın kendine burada bakabilecek kapasitede. Bu durumda onu goturemeyecegime karar kildim. Keske bulundugum sehirde atansam alir giderdim ve eger rahatsiz olursa geri getirirdim köye. Sanirım onun sihati icin burada kalmasi daha saglikli en azindan bildigi yerler. Kendime ait arabam olsa bir dakika dusunmez yanimda gotururdum tasmasini takar kacmamasi icin biraz bahce olan yerlere gotururdum eglenmesi icin. Yapacak bir sey yok bu durumda.

Hocam daha güvenilir bir seçenek yok yani dışarıda bırakmanda riskli güvenebileceğim biri yok diyorsun oda bir risk yanında götür bırak biraz strese girsin en azından nerede ve nasıl durumda olduğunu bileceksin.
Götürürsende ilk veteriner ile görüşün sonra otobüs firmasına söylersin 2 kişilik koltuk alırsın kafesine bir ped koyarsınız yanına ödül maması normal mama ve su alırsın.
Bir de veterinere danışın kedileri sakinleştiren spreyler mi ilaçlar mı ne var veteriner önerirse alır kullanırsınız.
Kalacağınız yerde ise bir süre gözlemleyin kedinizi duruma göre balkonu ayarlarsınız ya da dışarı salabilmenizde bir sorun olmazsa öyle yaparsınız ama dediğim gibi muhtemelen alışacaktır.
Tabii ilk önce zaman tanıyın ona ve sonrasında kısırlaştırmanızı öneririm her açıdan iyi olur.

Sorun maddiyat o kadar param yok maalesef ikinci koltuk almak gibi.

Sizinkisi yine iyi fare yakalıyormuş. Benim bir kedim kör. Bir gözü yok yani diğeri sağlam. Kertenkele yakalıyor eve getirip bırakıyor. Öldürmüyor da yani eve bırakıyor ve gidiyor.

Sizinkisi yine iyi fare yakalıyormuş. Benim bir kedim kör. Bir gözü yok yani diğeri sağlam. Kertenkele yakalıyor eve getirip bırakıyor. Öldürmüyor da yani eve bırakıyor ve gidiyor.
Benimkisi tuttugunu yiyor. Gecen tavuk kanadi getirdi bana. Birisi vermis yememis bana getirmis yiyim diye. xD Gecen gecenin 2si kütür kütür ses gelio kapıdan baktım fareyi almis kafasindan baslamis yemeye oyle istahli yiyor gorsen sasirirsin ve evde mamasi var her seyi var.

Annesi avciydi bebeklikten yemeye baslamislardi ondan alisiklar ve tam avci kuş bile yakaliyor.

Mamayı öyle yemezler. Kedi milleti işte ne zaman ne yapacağı belli değil. Her neyse konudan şaşmayalım. Siz en iyisi yanınızda götürmeyin. Tanıdığınız ve kedileri seven birisi varsa ona bırakın.

Kız kardeşime haber saldım bakalım inşaallah kabul eder deneriz eger onda rahatsiz olursa en azindan getirir geri buraya.

Senin o kedinin basina gelenleri okudum ya onu kesinlikle goturemem mahvolur orada stressten ölür büyük ihtimal. O yuzden burada kalmasi daha saglikli en azindan kalacak yerleri var depo gibi. Kışın usumezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…