Kedi kavgası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 304
  • Etiketler Etiketler
    kedi

Oltran

Tanınmış Üye
Makaleler
7
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acaba neden kavga ediyorlar? Bu can hıraş kavga nereden çıktı cidden merak ediyorum :rofl: Açıkçası bir gün dillerini anlamayı çok isterdim. Kim bilir belki bir gün yapay zeka buna da el atar!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acaba neden kavga ediyorlar? Bu can hıraş kavga nereden çıktı cidden merak ediyorum :rofl: Açıkçası bir gün dillerini anlamayı çok isterdim. Kim bilir belki bir gün yapay zeka buna da el atar!

Siyaset tartışıyorlar.

Ben öyle gördüm yani.

Hocam koşan kedi saçını fresh cut kesmiş, devlet sürekli haklı diyen, kıvırcık, şişman bir sağcı. Tek özelliği fiziksel gücü olması. Kaçan kedi ise kadıköy solcusu. Birazdan köpekleri savunmak için protesto yapabilir ama köpekleri bırakırsalar ilk onu yiyecekler.

Karşıdaki kedi kamerayı gördü, "bizi mi koparıyosun Ekrem Abi" diyor olabilir.

Hocam koşan kedi saçını fresh cut kesmiş, devlet sürekli haklı diyen, kıvırcık, şişman bir sağcı. Tek özelliği fiziksel gücü olması.

2 depar attı soluk soluğa kaldı lavuk, kesin bunun diz kapağını geçen kaprisi vardır.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt