Kedileri aç bitir salam ile doyurmak zararlı mıdır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 324
  • Etiketler Etiketler
    mıdır
Hocam bunu peki her gün 1 adet şeklinde mi çiğneyip tüketmeliyiz? Arka arkaya derken tek 1 günde değil yani?

İfadeler: 99
Hocam bunu peki her gün 1 adet şeklinde mi çiğneyip tüketmeliyiz? Arka arkaya derken tek 1 günde değil yani?

Hocam bunu 6 tanesi çok ağır enfeksiyonlarda kullanılıyor. Siz 3 taneyi arka arkaya çiğneyin yani 1 günde, diğer 3 tanesini de 1-1.5 hafta sonra çiğneyin. Buradaki mantık da, eğer enfekteyseniz ve yumurtaları odaya dağıldıysa falan sonradan tekrar kapmayın diye. Normalde bazı enfeksiyonlarda ailece tedaviye başlanıyor ama öyle bir şey yoktur sizde.

Hayvanlar sokakta veya dogada mangal yellemiyorlar, copten kim bilir neler yiyorlar, kim bilir nereden fareler yakalayip kemiriyorlar ve binlerce yildir hayattalar. Ver gec, bir sey olmaz.

Sürekli olmadığı sürede o an hayvanın açlığını gidermek amacıyla verilebilir. Hem protein de almış olur. Sorun yok. Çok zorda kalınca ben de aç bitir salam veriyorum. Baya da seviyorlar. O tarz ürünleri kendim tüketmiyorum ama. İşlenmiş et yeterince zararlıyken Türkiye’deki salamlar salam değil, sosisler sosis değil. İçerikleri çok şaibeli.

Sorun yok. "Sokak" hayvanı olduğu için zaten hepsinin sonu ölüm olacak. Çöpten yediği artık yemeklerle veya bozulmuş gıdalarla vaktini geçireceğine salamla geçirmiş oldu.
Salamların verilmemesinin başlıca nedeni parazit değil aslında aşırı derecede sağlıksız ve özellikle kedilerde karaciğer yağlanmasına sebebiyet veriyor ama dediğiniz gibi "sokak" hayvanı olduğu için, ne fark eder ki?
Siz iyi olabı yapmışsınız sorun değil.

Hocam elinizi kanattıysa ne olur ne olmaz diye aşı olmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…