Kedim evden dışarı kaçmaya çalışıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Art The Clown
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 104

Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, dış kapı açıldığında direkt yukarı doğru kaçıyor, apartmanda yakalıyorum gözlerindeki korkuyu görüyorum ama korkmasına rağmen yine yapıyor. Böyle bir huyu yoktu, son 1 haftadır arada sırada yapıyor bunu, böyle bir şey yapmazdı. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu kucaklayın ve yavaşça sevin okşayın. Sonra gözlerine odaklanın bu sırada kalp atış ritmini sayın sizinle gözgöze geldiğinde ritim artıyorsa size dair bir beklentisi var ve bunu anlamıyorsunuz demektir. Ancak ritim düşüyorsa konunun sizinle ilgisi olmadığı tamamen kendi kişisel problemlerinden kaynaklı davranış sorunu yaşadığını anlayabiliriz. Kedileri çözmek zor değildir biraz yakınlık ilgi şefkat halleder

Son düzenleme:

Benimki de öyle açtığım gibi merdivene çıkıyor yuvarlanıyor ama çok tedirgin oluyor. Büyük ihtimal keşfetmek istiyor meraklı.

Yaşı cinsiyeti nedir? Kızgınlıkta olabilir. Kızgınlık döneminde bu tür hareketler normaldir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…