ZAPRET, bazı ülkelerde uygulanan DPI (Derin Paket İncelemesi) engellerini aşmak için geliştirilmiş bir araçtır. Keenetic cihazlarda çalıştırmak için birkaç adımı dikkatle uygulamanız yeterli. Gerekli Hazırlıklar Bileşenlerin Kurulması Ayarlar > Sistem Ayarları > Bileşen Seçenekleri bölümüne girin: DNS Ayarları DoH tercih edilmeli. Güvenlik, gizlilik ve DPI engelini atlamak için gerekli. Son adımı gerçekleştirmediğiniz taktirde, ZAPRET engelli…
Tüm bilgileri GitHub reposuna ekledim. Baktım sora sora çözemiyorum kimse pek oralı olmuyor. Eh muazzam detaylı bir script yaptım ve kendime saklamadım. Sizden tek ricam kayıtlı DPI seçeneklerinde çalışmama durumu olursa blockcheck. Sh dosyası ile DPI sonuçlarını hangi ISS ve altyapınız ile yazın lütfen. Yani sonuç altına mesela Superonline Fiber veya VDSL vsvs şeklinde ki ona göre düzenleme yapayım. Dosyayı bir kere atınca artık sadece menüden her şeye hakimsiniz. Otomatik güncellemeler dahil.
Lütfen önce readme dosyasını okuyun! Çünkü script tamamen OPKG ve Entware kurulu ise çalışır...