Keenetic Hero KN (1012) için SFP önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hellcrew
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 24

hellcrew

Üyecik
Merhaba,

Keenetic Hero KN(1012) SFP

Recep Bey, sizin videonuzu izledim, Kinetic Hero aldım merakımdan ama SFP bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Şu anda 100 kullanıyorum, 1000 Mbps yükseltme yapacağım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Şu anda SFP kullanmanızı önermem. Neredeyse hiçbir şey değişmez çünkü hızlar yazılımsal olarak kısıtlandı. Türkiye'de de uyumlu SFP bulmak çok zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda SFP kullanmanızı önermem. Neredeyse hiçbir şey değişmez çünkü hızlar yazılımsal olarak kısıtlandı. Türkiye'de de uyumlu SFP bulmak çok zor.

Aslında derdim temiz bir yer olsun diye 2 cihaz var, külfet oluyor o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında derdim temiz bir yer olsun diye 2 cihaz var, külfet oluyor o yüzden.
Amacınız yer kazanmaksa ONT'yi duvara sabitlemeyi deneyebilirsiniz. Arkasında vida deliklerinin olması gerekir. Ama ilerde iptal ederim diyorsanız hiç bulaşmayın derim çünkü cihaz iade ediliyor.

Superonline ve bir kaç yerel firmada herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.

Ülkemizde satılan 2 tip SFP mevcuttur.

1. Klasik Lantiq Çipli SFP ler (Huawei, Alcatel ve Nokia)
Bu ürünler üretilmediği için çinde ve ülkemizde ikinci el ve çıkma ürün olarak olarak bulunur. Kronik olarak yazılımsal brick olabiliyor.

2. HSGQ (Eski Adı ODI) V08 2.5G SFP
Bu ürün sıfır satılıyor, çok daha iyi bip çip olan realtek yer alıyor. Bilinin bir kronik sorunu yoktur.

Peki nerede satılıyor?

Lantiq çipi 1750 TL ye satanda var. 4000 TL ye satanda var.
Odi SFP yi 2750 TL ye satanda var. 4500 TL ye satandar var.

Sarı sitede search yaparak istediğini bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…