Keenetic Hero KN-1012'de yapılması gereken ayarlar nelerdir?

Router ayarlarını değiştirdikten sonra biraz bekleyip, bufferbloat sayfasını da kapatıp yeniden açmak gerekebiliyor.

QoS kapalıyken ilk defa A aldım. Böyle kullanmaya devam edeceğim o zaman. Zaten olmuyor hızı kısmadan öncelik yaptırma

Dosya Ekleri

• Screenshot_68.webp
    106,6 KB · Görüntüleme: 0

Ben de Keenetic kullanıyorum yıllardır. Çok memnunum. Şu anda 2 tane hopper cihazlı mesh sistemim var. QoS açarak değil cihaz listesinden bilgisayarıma hız limiti koyarak bufferbloat testinde a+ alıyorum.
925/55 Mbps alıyorum normalde.

İstisna atama gibi bir şansımız var mı? Mesela Steam gibi programlarda indirmeyi limitlemesin. Onun dışında 1000 Mbps hızı kullanadığım pek bir yer olmuyor zaten

O nasıl oluyor hız limiti koymak?

İstisna atama gibi bir şansımız var mı? Mesela Steam gibi programlarda indirmeyi limitlemesin. Onun dışında 1000 Mbps hızı kullanadığım pek bir yer olmuyor zaten.

O nasıl oluyor hız limiti koymak?

Modem arayüzüne girince sol menüden ıstemci listesine gir. Orada bağlı cihazları göreceksin. Cihaza tıkla. Açılan sayfada alt kısımda hız limiti var. Oradan yapabilirsin.

Modem arayüzüne girince sol menüden ıstemci listesine gir. Orada bağlı cihazları göreceksin. Cihaza tıkla. Açılan sayfada alt kısımda hız limiti var. Oradan yapabilirsin.
Yok ya pek çözüm olmadı. Şu QoS işime yarar dedim ama olmadı. Şuan o kapalıyken bile hızım düştü ilginç bir şekilde. ZTEde daha yüksekti Oyuna girdim şuan ondada 1 ms daha yüksek. Pek önemli değil ama ZTEde daha düşüktü. Beklediğim performansı vermedi Belki iade ederim. 5 saat kadar kullandım ama tahmin ettiğim gibi olmadı hiç

@kompetankedi bu hız sorununu nasıl çözebiliriz bir fikrin var mı? Çünkü ZTE sanki daha hızlıydı. Kapattım QoS ayarlarını ama çok değişmedi hız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…