Keenetic Hopper DSL vs Keenetic Extra DSL Gigabit

Hangi modemi tercih etmeliyim?

• Keenetic Extra DSL

Oy: 1 33,3%
  • Keenetic Hopper DSL

Oy: 2 66,7%

• Oy verenlerin toplamı
    3
Model numaralarını kullanmanız daha iyi olur. Firma isim bulmakla uğraşmamak için farklı donanıma sahip yeni modelleri eski isimle sunuyor. KN-2112, şu anki modemim olan KN-2111 de Extra DSL olarak geçiyor ve gigabit portu yok. Başka modeller de böyle. Model numarası değişse de ismi aynı tutuyor.

VDSL kullanıyormuşsunuz. Ufukta fiber görünmüyorsa KN-2112 işinizi görecektir. Diğerinin Wi-Fi 6 ve USB 3.0 dışında bir farkı yok gibi görünüyor.

Model numaralarını kullanmanız daha iyi olur. Firma isim bulmakla uğraşmamak için farklı donanıma sahip yeni modelleri eski isimle sunuyor. KN-2112, şu anki modemim olan KN-2111 de extra DSL olarak geçiyor ve gigabit portu yok. Başka modeller de böyle. Model numarası değişse de ismi aynı tutuyor.

VDSL kullanıyormuşsunuz. Ufukta fiber görünmüyorsa KN-2112 işinizi görecektir. Diğerinin Wi-Fi 6 ve USB 3.0 dışında bir farkı yok gibi görünüyor.

Fiberin gelmesi yakın görünmüyor. Fiber gelse bile Wi-Fi 5 yeterli benim için, o yüzden Wi-Fi 6 için 800 TL fazla vermek istemiyorum. USB 3.0 olsa güzel olabilir ama modemde depolamayı kullanmadığımdan o da şu anda bana gerekli değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt