KeePassXC güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 248
  • Etiketler Etiketler
    güvenilir
Makaleler
7
Yer
javascript:alert(document.cookie)
Merhaba Techolay ailesi,

Kısa bir süre önce keepasxc yazılımını kullanmaya başladım.
Keepasxc yazılımını portable olarak indirip veritabanını (kdbx) ve şifreleme anahtarını (keyx) USB üzerinde tutuyorum. Sizce bu yazılım ne kadar güvenilir?

Birçok yazılım kullandım fakat bu yazılım gerçekten işime yarayacak özellikler içeriyor. Taşınabilir olması gerçekten güzel. Bu yazılımı kullanan ve ek öneride bulunmak isteyen arkadaşlar var ise yorumlarınızı bekliyorum saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım olarak da eklemiştim siteye, açık kaynaklı olduğu için güvenilebilir diye düşünüyorum.

Ben de oradan bakıp indirdim hocam. Teşekkürler.
Uygulama gerçekten güzel özellikler sunuyor. Bir çok şifremi ve 2FA anahtarımı taşıdım. Yazılım hakkında detaylıca araştırma yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de oradan bakıp indirdim hocam. Teşekkürler.
Uygulama gerçekten güzel özellikler sunuyor. Bir çok şifremi ve 2FA anahtarımı taşıdım. Yazılım hakkında detaylıca araştırma yapmak istiyorum.
Sizin için Reddit ve diğer forum yorumlarını tekrardan inceledim, sorun yaşayan olmamış. Genel olarak da herkes tavsiye ediyor, içiniz rahat olabilir.

Sunucusuz olan en iyi şifre yöneticisi. Bitwarden kullanmadan önce kullanıyordum. Gayet iyi ve güvenli. Fakat bilgisayar, telefon arası senkronizasyon yapmak zor oluyordu. Her seferinde yeni verileri bulut üzerinden aktarıp seçmek. O yüzden otomatik senkronizasyon yapan kendi sunucuları olan Bitwarden'a geçtim.

Telefon kullanmıyorum hocam. Telefon gerektiren uygulamalarda ise Android emulator kullanıyorum.

Telefon kullanmıyorum hocam. Telefon gerektiren uygulamalarda ise Android emulator kullanıyorum.
İyi o zaman tek önerim verilerine dikkat et. Bir kaç adet USB veya SD kart içinde sakla. Birisi gidince her şeyin yok olmasın.

Hatta biraz param ve zamanım var diyor isen şu video işine yarar. Her şeyini yedeklemen için.

Evimde 1 adet nas cihazım var. Verilerimi internet ile paylaşmayı sevmem. Sunucu firması ne kadar güvenilir olursa olsun verilerimi barındırmam. Sevdiğim sözlerden bir tanesi kapalı kapı yoktur yanlış anahtar vardır.

Nas cihazım 5 yıldır internete bağlı değil. Gerekli ayarlamaları yaptım. Şu anda kendimi ve ailemi güvende tutacak araştırmalar yapıyorum. Bu yazılıma gerçekten hayran kaldım. Cevapların için teşekkürler.

Süper o zaman. Bu kadar dikkat ediyor olsaydım (ve zamanım olsaydı) her şeyi kökten değiştirdim. Tarayıcı, Google uygulamaları vs. Uğraşacak zamanım yok ama. Hiç değilse Chrome kullanmıyorsunuzdur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…