Kel olmak avantaj mıdır yoksa dezavantaj mıdır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AhmetBurak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 337
  • Etiketler Etiketler
    mıdır

AhmetBurak

Başarılı
Selam dostlar, babam, amcam falan keller gençlik yıllarında çok iyi saçları var mış fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla ama hepsi dökülmüş. Bende de yaklaşık 1.5 senedir dökülme vardı bu aralar durdu gibi ama biliyorum ki bir ara hepsi gidecek. Kel olmak bana yakışır mı bilmem ama, kel kalacağım kesin. Sizce kel kalmak avantaj mıdır?

Hocam arkadaş çevreniz nasıl bilemiyorum. Ama toxic insanlar varsa güzel olmayan sözler sarf edebilirler.

Hem avantaj hem dezavantaj.

Avantajı, kafanda saç yok bu yüzden kesme derdin olmaz, kafan hafifler, rahatlar falan. Yukarda dendiği gibi acaba hangi şampuanı kullansam diye bir derdin yok.

Dezavantajı, sıcak havalarda güneş ışığına maruz kalmak sıkıntı, soğuk havalarda da daha çabuk üşürsün. Kafana bir darbe alırsan, daha korumasız vs.

Ben şahsen kel olmayı tercih ederdim ama. Babamda da saç yok, zamanında var mış. Ona çektiysem büyük ihtimal ben de aynı şeyi yaşayacağım.

Stiline ve tipine göre. Kullanmıyorsan zaten lüzumu yok, kullanıyorsan da uzun saç güzel meret.

Dis gorunus acisindan bakarsak yuz hatlari ve kafa sekli gibi seyler onemli oldugundan kisiden kisiye degisen bir durum. Kellesmektense direkt kel olmayi tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…