Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Syntax

Üstün
Termal macun yenileyeceğim. Soğutucu bloğu kaldırırken RGB pinleri kontrolcüye giden kablolara engel oluyor. Kablolar kelepçelerle bağlı olduğu için bloğu 5 cm kadar kaldırabiliyorum. Kablo kelepçelerini kesmeden nasıl yapabilirim? Veya kablo kelepçelerini kesmek zorunda mıyım? Kesersem geri toplaması sorun olur mu? Ekstradan kablo kelepçem yok. Aşağıdaki gibi birçok kablo kelepçesi var.@20424

AF857677-B709-459F-9E63-0654D4262347.webp

1CBEF706-9B99-4B4B-96C7-3059CCFB35FE.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun yenileyeceğim. Soğutucu bloku kaldırırken kontrolcüye giden RGB pinleri engel oluyor. Kablolar kelepçelerle bağlı olduğu için 5cm filan kaldırabiliyorum bloku. Kablo kelepçelerini kesmeden nasıl yapabilirim? Veya kablo kelepçelerini kesmek zorunda mıyım? Kesersem geri toplaması sorun olur mu? Ekstradan kablo kelepçem yok. Aşağıdaki gibi birçok kablo kelepçesi var. @20424

Eki Görüntüle 202216

Eki Görüntüle 202217

Kesmen gerek geri toplaması sıkıntı olmaz.

Kes ama çok dikkatli ol ve PC içinde bir daha plastik kablo bağı kullanma.

Cırt bağ kullan, böyle:

Maalesef plastik kablo bağı kullanınca kablolara tekrar erişmek gerekince aynı sizin yaşadığınız problem ortaya çıkıyor. Kablolara hasar verebilme ihtimali doğuyor. O yüzden biglisayar toplayıcı herkes plastik kablo bağı kullanmayın diyor. Cırt kullanın.

Çözüm
Ben toplamadım hocam zaten. Cırt bağ bolca var. İşim bitince onlarla geri toplarım o zaman. Teşekkür ederim cevaplar için.
"Bir daha"dan kastım sen yaptın anlamında değildi. Kestikten sonra tekrar plastik kullanma anlamındaydı. Yoksa hep aynı risk doğacak. Cırt alabilirsin, en güvenlisi.

Bunu yapan da hiç boşluk bırakmamış :')

Kablo bagini kesmene gerek yok. Telefonlardaki GSM yuvalarini acmak icin kullanilan aparatla ya da benzer bir seyle alt kismindan hafif bastirinca acarsin.