Kenan Yıldız bir gün kötü oynadı diye fazla eleştirilmesi

Glade

Uzman
Makaleler
4
Kenan Yıldız bir gün ya da bir turnuva boyunca kötü oynadı, bir anda sosyal medya doldu taştı kötü oynamasıyla ilgili. Neymiş efendim kameraya bakmış saçını düzeltmiş, neymiş efendim gözü sürekli stadyum ekranındaymış kendini gözlüyormuş. Bugün Instagram'da bir gönderi gördüm, adam stadyum çıkışı taraftarların formalarını imzalıyor. Kafasını kapşonlu ile kapatmış, gözleri görünüyor. Şiş şiş, adam ağlamaktan gözleri şişmiş.

İstese Almanya'yı da seçerdi, ama o diğer hainler gibi yapmadı. Gitti babasının ülkesini, anavatanını seçti. Ve gitti Almanya'ya gol attı.

Arda Güler'i nasıl destekliyorsanız, Kenan'ı da o şekilde destekleyeceksiniz. Desteklemeyecekseniz de Türk milli takımı'nı hiç desteklemeyin.

Kenan Yıldız bir gün ya da bir turnuva boyunca kötü oynadı, bir anda sosyal medya doldu taştı kötü oynamasıyla ilgili. Neymiş efendim kameraya bakmış saçını düzeltmiş, neymiş efendim gözü sürekli stadyum ekranındaymış kendini gözlüyormuş. Bugün Instagram'da bir gönderi gördüm, adam stadyum çıkışı taraftarların formalarını imzalıyor. Kafasını kapşonlu ile kapatmış, gözleri görünüyor. Şiş şiş, adam ağlamaktan gözleri şişmiş.

İstese Almanya'yı da seçerdi, ama o diğer hainler gibi yapmadı. Gitti babasının ülkesini, anavatanını seçti. Ve gitti Almanya'ya gol attı.

Arda Güler'i nasıl destekliyorsanız, Kenan'ı da o şekilde destekleyeceksiniz. Desteklemeyecekseniz de Türk milli takımı'nı hiç desteklemeyin.
Ülke koyun sürüsü gibi, hepsi birbirini taklit ediyor. Maçı izlemeyenler bile laf söylüyor, sadece gördüklerini tekrar ediyorlar/uyguluyorlar.

Kötü topçu değil disiplinsiz sert bir teknik adam döve döve adam eder onu. Başka da eleştirilmesi sonuna kadar doğru yoksa şımarıyorlar. Real Madrid bile Ronaldo'dan vazgeçti zamanında niye Kenan Yıldız'ı bu kadar büyütelim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 1 gün mü kötü oynadı 😆

Yok.

Kafasını kapşonlu ile kapatmış, gözleri görünüyor. Şiş şiş, adam ağlamaktan gözleri şişmiş.

Milli maç gibi disiplin gerektiren bir hususta duygularınla hareket ettiğin sürece çok kaybeder bu ülke, nasıl bir spor anlayışın var merak ediyorum. Adam Almanya yerine Türkiye seçti diye övüyorsun.

Son düzenleme:
Yok, kötü oynayan adamın ilk 11'de kalmasının milli duygularla bir alakası yok. Yedek kulübesinde 50 tane alternatifi olan varken 70dk bir kanadı kullanılmaz hale getiren adam niye oynuyor ki?

Euro 2024'ün her maçı performansı kötüydü ve Semih'in forvete, Arda'nın ofansif orta sahaya, Kerem Aktürkoğlu'nun da sol kanatta oynayabileceği durumda saçını düzelten adamı oynattık.

Avusturya maçını açın izleyin, golün sebebi de o. Ferdi sol bekte dururken sol kanadı hiç bir şekilde tutmayıp boş boş dolaşıyor, sonra soldan atak olunca Ferdi öne çıkıyor bu sefer Ferdi'nin tuttuğu adam boş kalıyor. Ferdi 50 kez uyarmasına rağmen aynı hatayı 50 kez yaptı.

Çok bilgim yok yorumum yanlış olabilir bir arkadaşım söylemişti, sanırım saç takıntısı gibi bir şey varmış tikimsi. Tabii yaptığı yanlış ama tüm ülke de üstüne gitmemeli, bu sorumluluk üstlenip de en büyük hatayı yapana kızmak ancak hata yapana kızmamak gibi bir şey.

Sonra kötü oynayınca niye eleştirildi oluyor. :rofl:

Birisi bir şeyi kötü yapıyorsa ve buna hep duyguları bağlarsan aynı yerde sayarsın.
Eleştiri konusunda haklısın hocam ancak şu an önüne gelen tüm boş boğazlar konuşuyor, bilgisi olmayan adam bile konuşuyor yani. Animecix'in Instagram sayfasında bile ben bu adam ile alakalı meem gördüm :D

Çok bilgim yok yorumum yanlış olabilir bir arkadaşım söylemişti, sanırım saç takıntısı gibi bir şey varmış tikimsi. Tabii yaptığı yanlış ama tüm ülke de üstüne gitmemeli, bu sorumluluk üstlenip de en büyük hatayı yapana kızmak ancak hata yapana kızmamak gibi bir şey.
Saç takıntısı değil olay aşırı kötü oynuyor çocuk. Saç takıntısı nereden çıktı o da belirsiz ben hiç saçlarıyla sorun yaşadığını görmedim. Saçları için eleştirileceğine oyunu için eleştirilmeli.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt