“Kendi düşen ağlamaz”

1589

Üstün
Makaleler
2
Android kullananların Apple’ı kıskandığı 6 özellikle selamlar. Öncelikle bu konu tamamen mizah amaçlıdır. Konuyu açan moderatör başlığı değiştirmezse sevinirim.

1- Alarmı bugünlük atla butonu

Bu buton sayesinde alarmınızı kapatıp açabilirsiniz.
Eğer işe gideceğiniz gün hastaysanız ve patronunuzdan izin alacaksınız, alarmınızı sadece o günlük atlamak istiyorsanız telefon değişebilirsiniz çünkü öyle bir özellik yok

2- Kamera butonu

Bu özellikle sayesinde kameranızı gerçekten çok hızlı şekilde açabilirsiniz. Kameraya girdiğinizde ise işletim sistemimiz bunu çok güzel telafi ediyor çünkü ekrandan yapabileceğiniz zoom düğmeden 2 saniye daha az gecikmeli.

3- Ana ekran ikonlarının rengini değiştirme

Bu özellik 2024 yılında dünyada yapay zeka gelişmeleri olduğu sırada geldi.

Bu özellik sayesinde ana ekran uygulamalarının rengini değiştirebiliyorsunuz, işletim sisteminiz artık daha özelleştirilebilir

4- Pil yüzdesi düzeyi

Bu özellik iPhone cihazlara 2022’de iOS 16 ile eklendi. Bu özellik sayesinde cihazınızın pilini ayarlardan görmek veya tahmin etmek zorunda değilsiniz.

5- Ekran bölme özelliği

2025 yılında iPhone cihazlarda olmayan bu özellik iPad’de olduğu için paylaşmak istedim. Evet arkadaşlar iPad’lerde olan bu özellik 2025 yılında iPhone’larda yok.

Hiç sorun yok çünkü bu özelliği muhtemelen iOS 21 ile göreceğiz, üzülmeyin.

6- Widget’lar

2020’de iPhone’ların ana ekranına gelen bu özellik ile ana ekrana widget ekleyebiliyoruz. Bu özellik android tarafında Android 1.5 Cupcake sürümü ile 2009 yılında karşımıza çıkmıştı. Sorun yok ya, Apple.

Özellikler bu kadardı, daha vardı da ezik Android kullanıcılarını daha fazla ezmek istemedim (!)

Oha kamerası açılıyor mu? 900000€ öderim galiba.

Sizde bu var mı hocam?

Xiaomi kullanıyorum bu var.
Apple bunu Sony'den çaldı. Sony'nin bir imzası gibiydi o tuş.
Dostum dalga mı geçiyorsun ben ana ekranı a'dan z'ye değiştirebiliyorum
Bu özellik iPhone cihazlara 2022’de iOS 16 ile eklendi. Bu özellik sayesinde cihazınızın pilini ayarlardan görmek veya tahmin etmek zorunda değilsiniz.

Xiao...

Bu arada ciddi ciddi yazmaya başladım sonradan fark ettim

Kral ben ironisine açtığımı başta yazmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…