Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Normalde öneri uygulandıktan sonra @143 ve ben Enes Bey’e bu öneriyi sunmuştuk ancak cevap vermedi, bu yüzden ayrı bir konu açmak istedim. Önceki konu:
Technopat’ta var, burada da olsa güzel olur. Technopat: Techolay:
techolay.net
“Kendi konusunu açmalı” rapor nedeni bence çok arada derede kalıyor ve bir açıklamasının olmaması kötü duruyor. Bu yüzden yeri değiştirilmese bile en azından açıklama gelebilir. Zira rakibimiz sayılabilecek Technopat’ta durum bu şekilde.
Yerinin değiştirilmesine gerek yok bence ama Technopat’takine benzer bir açıklama getirilmesinin yeterli olacağını düşünüyorum. Çok gerek yok buna ama isteyen olursa dediğim gibi yapılabilir.
Şu anda açıklaması olmadığı için zaten dediğim gibi çok arada derede kalıyor. Bu yüzden ya yeri değiştirilsin, ya da açıklama eklensin dedim. İlla yeri değiştirilsin demedim, biraz dikkatli okuyun lütfen.
@Nefs İlmi Baktım, iki adet öneri konusu açmışsınız, ikisi de bana gereksiz geldi. Ayrıca sadece bana değil, diğer üyelere ve yöneticilere de mantıksız gelmişler. Yani, gerekli bir öneri konusuna “Abi sırf öneri vermek için öneri vermeyin ya.” demeden önce, kendi açtığın öneri konularına bir bakmanı tavsiye ederim.
Açıklama gelebilir, detaylandırma açısından da güzel olur. Herkes forum sistemini A'dan Z'ye bilmiyor sonuçta, en azından raporlarken açıklamayı okuyup ikilem yaşamadan raporlaması sağlanır.