Kendi profil mesajlarımızı düzenleyebilelim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Acme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 104
  • Etiketler Etiketler
    kendi profil

Acme 124

Üstün
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba;

Kendi profil mesajlarımızı düzenleme yetkimiz bulunmuyor. Veya başka profile yazdığımız zaman aynı şekilde. Yani bunu moderatör arkadaşa bildirip düzelttirebiliriz ama kendimiz düzenleyebilirsek iyi olabilir diye düşünüyorum. Geçen mesela bir şey paylaşmıştım mesaj düzenleme yetkisi olmadığı için silip tekrar eklemek zorunda kaldım. Bazen yazdığımız kişinin profiline mesajı ekstra düzenlemeye ihtiyaç duyabiliyoruz. Art arda yazılmaması için en azından belirli şartlar belirlenirse; mesaj düzenleme yetkimiz tanımlanabilir.

Artıladım, profil mesaja yazı yazarken çok hata yapıyorum nedense.

Daha once cokca kez konusu acildi, gelmemeli zira XenForo profil mesajlari icin duzenleme kaydi tutmuyor. Eski mesaji goremiyor moderatorler duzenleme durumunda. Profil mesajlari icin konusuyorum.
Bu sıkıntıymış, hem ispatlayamazsın hem de iftira atılsa kanıtın olmayacak.

@Hasan Merkit bununda üstesinden gelir.
Yöneticiler bu özelliği gerekli bulup onay verirse hallederiz zaten.

Evet bazen yanlış yapabiliyoruz. O yüzden ikidebir sil tekrar at; sil tekrar at biraz uğraştırıyor.
Ben moderatör iken denk geldikçe sessizce düzenliyor idim. Rapor ederseniz moderasyon ekibi de öyle yapacaktır. Ancak bunu da alışkanlık hâline getirmeden dikkat ederek yapmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…