KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 23 Eylül 2024 #11 Arkadaşlar hadi bakim Furmark testlerini görelim. Öyle beğenmekle falan olmaz.
Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.599 Çözümler 8 Beğeniler 2.465 Yer Kaer Morhen 23 Eylül 2024 #12 Geraltın kılıcı dedi: Yayınlarım tabii ki. @pawEn, @3035, @Caner Uncu, @Cargo, @Micro, @Koneko Toujou, @Ehwenisher, @Cruslan, @AMG GOAT, @Oltran, @Atamızın İzinden ve sayamadığım bütün hocalarım. Lütfen FurMark gibi basit testlerinizi buraya aktarın. Genişletmek için tıkla... Ben anakartı elime aldım şu anda benden bir şey çıkmaz.
Geraltın kılıcı dedi: Yayınlarım tabii ki. @pawEn, @3035, @Caner Uncu, @Cargo, @Micro, @Koneko Toujou, @Ehwenisher, @Cruslan, @AMG GOAT, @Oltran, @Atamızın İzinden ve sayamadığım bütün hocalarım. Lütfen FurMark gibi basit testlerinizi buraya aktarın. Genişletmek için tıkla... Ben anakartı elime aldım şu anda benden bir şey çıkmaz.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 23 Eylül 2024 #13 Ehwenisher dedi: Ben anakartı elime aldım şu anda benden bir şey çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hıh?
Ehwenisher dedi: Ben anakartı elime aldım şu anda benden bir şey çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hıh?
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 23 Eylül 2024 #14 Test etmek değil de kayıt almak ve paylaşmak çok üşendirici belki bir ara paylaşırım.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.866 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 23 Eylül 2024 #15 Geraltın kılıcı dedi: Yayınlarım tabii ki. @pawEn, @3035, @Caner Uncu, @Cargo, @Micro, @Koneko Toujou, @Ehwenisher, @Cruslan, @AMG GOAT, @Oltran, @Atamızın İzinden ve sayamadığım bütün hocalarım. Lütfen FurMark gibi basit testlerinizi buraya aktarın. Genişletmek için tıkla... Kaç saat istersin paşam?
Geraltın kılıcı dedi: Yayınlarım tabii ki. @pawEn, @3035, @Caner Uncu, @Cargo, @Micro, @Koneko Toujou, @Ehwenisher, @Cruslan, @AMG GOAT, @Oltran, @Atamızın İzinden ve sayamadığım bütün hocalarım. Lütfen FurMark gibi basit testlerinizi buraya aktarın. Genişletmek için tıkla... Kaç saat istersin paşam?
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 23 Eylül 2024 #16 Koneko Toujou dedi: Kaç saat istersin paşam? Genişletmek için tıkla... Bir dakika Furmark yeterli. Ayrıca..
Koneko Toujou dedi: Kaç saat istersin paşam? Genişletmek için tıkla... Bir dakika Furmark yeterli. Ayrıca..
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.866 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 23 Eylül 2024 #17 Geraltın kılıcı dedi: Bir dakika FurMark yeterli. Ayrıca. Genişletmek için tıkla... 1 dakikada hiçbir şeyi anlayamazsın ama 1080p en yüksek ayarda yaparım hatrın için.
Geraltın kılıcı dedi: Bir dakika FurMark yeterli. Ayrıca. Genişletmek için tıkla... 1 dakikada hiçbir şeyi anlayamazsın ama 1080p en yüksek ayarda yaparım hatrın için.
Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.599 Çözümler 8 Beğeniler 2.465 Yer Kaer Morhen 23 Eylül 2024 #18 Geraltın kılıcı dedi: Hıh? Eki Görüntüle 85473 Genişletmek için tıkla... Broken BIOS...
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 23 Eylül 2024 #19 Koneko Toujou dedi: 1 dakikada hiçbir şeyi anlayamazsın ama 1080p en yüksek ayarda yaparım hatrın için. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında 5 dakika olsa iyi olurda kayıt programı ile 1 dakika yap sen boşver. Bu arada kartını belirt. Ehwenisher dedi: Broken BIOS... Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS nasıl bozuldu? Bu arada çözüm BIOS'a bıyıklı faşist bir adam olduğunu söylemen olabilir veya benim..
Koneko Toujou dedi: 1 dakikada hiçbir şeyi anlayamazsın ama 1080p en yüksek ayarda yaparım hatrın için. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında 5 dakika olsa iyi olurda kayıt programı ile 1 dakika yap sen boşver. Bu arada kartını belirt. Ehwenisher dedi: Broken BIOS... Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS nasıl bozuldu? Bu arada çözüm BIOS'a bıyıklı faşist bir adam olduğunu söylemen olabilir veya benim..
Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.599 Çözümler 8 Beğeniler 2.465 Yer Kaer Morhen 23 Eylül 2024 #20 Geraltın kılıcı dedi: Hocam aslında 5 dakika olsa iyi olurda kayıt programı ile 1 dakika yap sen boş ver. Bu arada kartını belirt. Hocam BIOS nasıl bozuldu? Bu arada çözüm BIOS'a bıyıklı faşist bir adam olduğunu söylemen olabilir veya benim. Genişletmek için tıkla... Fantezi arıyordum yeni güncelleme gelmişti ve ben hiç flashback ile güncelleme yapmamıştım, neden olmasın deyip kalkıştığım anda BIOS'u bozdum.
Geraltın kılıcı dedi: Hocam aslında 5 dakika olsa iyi olurda kayıt programı ile 1 dakika yap sen boş ver. Bu arada kartını belirt. Hocam BIOS nasıl bozuldu? Bu arada çözüm BIOS'a bıyıklı faşist bir adam olduğunu söylemen olabilir veya benim. Genişletmek için tıkla... Fantezi arıyordum yeni güncelleme gelmişti ve ben hiç flashback ile güncelleme yapmamıştım, neden olmasın deyip kalkıştığım anda BIOS'u bozdum.