Kendimi kötü hissediyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozi2658
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 337
  • Etiketler Etiketler
    kötü

Ozi2658

Becerikli
Arkadaşlar dün spora giderken yaşadığım semtteki serseri/çingene (ırkıçılık değil yanlış anlaşılma olmasın adlandırma olarak) tarzı büyüklü küçüklü çocuklar gördüm benimle muhatap olmadılar ama nedense kendimi laf atarlar vs. diye kötü hissettim, korktum.

2 gündür içimde kötü bir his var, korku, boşluk tarzı uzun zamandır yaşamıyordum bunu ve bugün de kendimi çok rahatsız kötü hissettim. Nasıl geçer bilmiyorum ama birisine de anlatamıyorum korkuyor gibiyim dışarı çıkmaya. Önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ülkede yaşanan son olayların etkisinden dolayı olabilir belki. Seviyorsan kitap okumayı deneyebilirsin, bayağı bir rahatlatıyor insanı.

Ülkede yaşanan son olayların etkisinden dolayı olabilir belki. Seviyorsan kitap okumayı deneyebilirsin, bayağı bir rahatlatıyor insanı.

Haklısınız hocam ondan dolayı da etkisi çokdur bence. Sizce bu kadar korkmama gerek var mı? Zaten çok yaşancak bir olay olacağını düşünmüyorum bu tarz olayların. Pek kitap okuma alışkanlığım yok daha çok bilgisayar başında vakit geçiriyorum bu aralar.

Kesinlikle o kadar korkmana gerek yok. Hiçbir şey yapamazlar korkma sen başını dik tut yeter ki. Boş yere öyle insanlarla muhatap olmana gerek yok sadece zaman kaybı olur senin için. Daha çok bilgisayar başındaysan film izlemeyi deneyebilirsin. İstersen birkaç tane film dizi önerebilirim.

Sağ olun hocam olur Netflix'den önereceğiniz film varsa bakabilirim bende almayı düşünüyorum zaten.

Sağ olun hocam olur Netflix'den önereceğiniz film varsa bakabilirim bende almayı düşünüyorum zaten.

Netflix'te var mı bilmiyorum ama önereyim. Araya birkaç tane anime sıkıştıracağım izlemek isterseniz bakabilirsiniz.
The Walking Dead+fear The Walking Dead.
İnterstellar.
Fight Club.
Re: Zero (anime)
Oregairu (anime)
Monogatari (anime)
Lord of the rings.
Better Call Saul+Breaking Bad.
Gladiator.
Cesur yürek.
The promised land.
Your name (anime)
Rurouni kenshin (animeside var live actionuda var ama kesinlikle live Actionu'nu izlemenizi tavsiye ederim.)
Violet evergarden (anime)
Zodiac.
Se7en.
Stranger Things.
Ölümsüz kılıç.
İnglourious Bastards.
İnception.
Anime olanları ayrı olarak yanında belirttim, bitirince tekrar önerebilirim şu anlık aklıma gelenler bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sağ olun hocam zaman bulursam kesinlikle izlemek istediklerim var aralarında.

Bulaşmadığın (sözlü temas, göz ile bakarak temas) sürece pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Hocam pek öyle işlere girmem yani onlar yapmadığı sürece pek yapmam ama bazen tik gibi bende baktığım oluyor mesela bir insana gerçekten bakmam gerektiğini hissediyorsam. Sanki içim beni bakmam için tırmalıyor gibi. Bu anlattığım akşam 8 de yaşanan olay yani çok geç saatte değil işlek bir cadde olmasına rağmen ara sokak geç saat olsa siz düşünün durumu.

Maalesef ki Bağcılar'da yaşıyorum. Okula, markete, eve giderken sürekli benim de içimde bu korku var. Rahat dolaşamıyorum sürekli paranoyak hissediyorum kendimi.

Çok üzücü bir durum hocam. Umarım bir çaresini bulabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…