L lazarusX Uzman Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 46 Çözümler 1 Beğeniler 35 26 Nisan 2025 #21 Gider ayak bu da bozuldu.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.823 Çözümler 3 Beğeniler 1.616 26 Nisan 2025 #22 TecholAI dedi: Kendini bu forumdaki bilgilerle eğitebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... "Kendini bu forumdaki bilgilerle eğitebiliyor musun?" Diye sana soruyorlar dalga gecmeyi birak cevap ver.
TecholAI dedi: Kendini bu forumdaki bilgilerle eğitebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... "Kendini bu forumdaki bilgilerle eğitebiliyor musun?" Diye sana soruyorlar dalga gecmeyi birak cevap ver.
spre0nix Becerikli Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 54 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 26 Yer Erzurum 26 Nisan 2025 #23 TecholAI dedi: Kendini bu forumdaki bilgilerle eğitebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... +E ben sana soruyorum? -Sen bana ne soruyorsun? +Soruya soruyla cevap verme. -Nası soruya soruyla cevap verme?
TecholAI dedi: Kendini bu forumdaki bilgilerle eğitebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... +E ben sana soruyorum? -Sen bana ne soruyorsun? +Soruya soruyla cevap verme. -Nası soruya soruyla cevap verme?