Çözüldü Kenetic Hopper VDSL modem internete bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MehmetBey

Yetkin
Arkadaşlar iyi akşamlar,

Türk Telekom kullanıyorum, yeni modem aldım. Bağlı ama internet yok diyor. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Modem kurulumu ekibi yapamadı teknik destek oluşturdu.

Kullanıcı adı admin@ttnet ekledim fakat olmadı şifreyide turktelelom girdim olmuyor.

Kullanıcı adını ve şifrenizi 444 1 444 numarasını arayarak teknik destek bölümünden bilgi menüsüydü yanlış hatırlamıyorsam buradan öğrenebilirsiniz. Sizin girdiğiniz modem giriş şifresidir ve bununla sizin yaşadığınız sorunu yaşarsınız çünkü modemin internete giriş için kullandığı şifre ayrıdır. Kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenmelisiniz.
Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiniz mi?
Ve kullanıcı adı şifre yazarken sonuna @ttnet uzantısı eklediniz mi Türk Telekom kullanıyorsanız bunu yapmanız gerek. Müşteri hizmetlerini arayın ve modem kurulum ekibine bağlanın mutlaka sorunu çözeceklerdir.

Kullanıcı adı admin@ttnet ekledim fakat olmadı şifreyide turktelelom girdim olmuyor.

Sihirbazdan çıkın ve cihazın arayüzüne erişin. Kurmayı bir de öyle deneyin. DSL menüsüne gidip dolduracaksınız ayarları.

Şifre öyle değil ki, kullanıcı adı 325314342@ttnet şeklinde, şifre de 76cd6d8a şeklinde bir şey olması lazım.

Şifre kısmındamı @ttnet yazıyoruz.

Kullanıcı adını ve şifrenizi 444 1 444 numarasını arayarak teknik destek bölümünden bilgi menüsüydü yanlış hatırlamıyorsam buradan öğrenebilirsiniz. Sizin girdiğiniz modem giriş şifresidir ve bununla sizin yaşadığınız sorunu yaşarsınız çünkü modemin internete giriş için kullandığı şifre ayrıdır. Kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenmelisiniz.

Çözüm

Tamamdır kullanıcı adını ve şifresini aldım sorun çözüldü teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…