MFlex

Başarılı
Arkadaşlar Kerimcan Durmaz'ın konserine gitmeyi düşünüyorum, Roman havası eşliğinde dans ettiği. Buradan alacağım değil mi bileti? Kerimcan Durmaz Konseri Ankara Biletleri Bir de ben 17 yaşındayım, konser 18 yaş ve üzeri. Ben bir büyüğüm ile gitsem girebilir miyim?

Emoji atanlar amaç ne?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Kerimcan Durmaz'ın konserine gitmeyi düşünüyorum, Roman havası eşliğinde dans ettiği. Buradan alacağım değil mi bileti? Kerimcan Durmaz Konseri Ankara Biletleri Bir de ben 17 yaşındayım, konser 18 yaş ve üzeri. Ben bir büyüğüm ile gitsem girebilir miyim?

Emoji atanlar amaç ne?

Bileti attığın linkten alıyorsun. Bilet detaylarında +18 yaş sınırı olup olmadığı mutlaka yazar. Onu dikkatli oku öyle al. İyi eğlenceler kral :D

Emoji atanlar amaç ne?
Büyüğün olsa bile genelde gidemezsin 18 yaş üzeriyse. Bence gitme zaten. Bir sürü değerli sanatçımız var.

Hocam zaten bende Kerimcan durmaza hayran değilim. Açtığı şarkılar ve dansı hoşuma gidiyor. Evet biraz garip bir tip. Ve amacım tanıdığımla gidip eğlenmek.
Açtığı şarkılar çilekli lolipop mu hocam? Bence para verilmez, TV'den de açarsınız o şarkıları.

Konuya cevap olarak evet oradan alınıyor. 18 yaş üzeri olsa bile bazen alabiliyorlar, gidin bir deneyin derim. Büyüğe gerek olacağını sanmıyorum pek.

Açtığı şarkılar çilekli lolipop mu hocam? Bence para verilmez, TV'den de açarsınız o şarkıları.

Konuya cevap olarak evet oradan alınıyor. 18 yaş üzeri olsa bile bazen alabiliyorlar, gidin bir deneyin derim. Büyüğe gerek olacağını sanmıyorum pek.
Hayır roman havası tarzı açıyorlar.