lobotomy Becerikli Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 196 Çözümler 2 Beğeniler 84 Yer Kayseri 2 Aralık 2024 #1 Kernel Manager ile ekran sRGB oranını maksimum değere ayarlayıp sürekli öyle kullansam ne olur? Ekran yanar mı veya hasar mı görür? AMOLED ekran var. Son düzenleme: 2 Aralık 2024
Kernel Manager ile ekran sRGB oranını maksimum değere ayarlayıp sürekli öyle kullansam ne olur? Ekran yanar mı veya hasar mı görür? AMOLED ekran var.
A aldaci26 Uzman Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 374 Çözümler 5 Beğeniler 155 2 Aralık 2024 #2 lobotomy dedi: Kernel anager ile ekran sRGB oranını maksimum değere ayarlayıp sürekli öyle kullansam ne olur? Ekran yanar mı veya hasar mı görür? AMOLED ekran var. Genişletmek için tıkla... Amoled ekranlarda böyle maceralara girmezdim ben. Oled sıkıntılı biraz sonuçta.
lobotomy dedi: Kernel anager ile ekran sRGB oranını maksimum değere ayarlayıp sürekli öyle kullansam ne olur? Ekran yanar mı veya hasar mı görür? AMOLED ekran var. Genişletmek için tıkla... Amoled ekranlarda böyle maceralara girmezdim ben. Oled sıkıntılı biraz sonuçta.
KS KS lobotomy Becerikli Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 196 Çözümler 2 Beğeniler 84 Yer Kayseri 2 Aralık 2024 #3 aldaci26 dedi: Amoled ekranlarda böyle maceralara girmezdim ben. Oled sıkıntılı biraz sonuçta. Genişletmek için tıkla... Ben yine de yapmakta ısrarcıyım. Ekrana bir şey olacaksa da olsun en azından hevesimi alırım çünkü ekran kalitesi bayağı bayağı iyi oluyor.
aldaci26 dedi: Amoled ekranlarda böyle maceralara girmezdim ben. Oled sıkıntılı biraz sonuçta. Genişletmek için tıkla... Ben yine de yapmakta ısrarcıyım. Ekrana bir şey olacaksa da olsun en azından hevesimi alırım çünkü ekran kalitesi bayağı bayağı iyi oluyor.
A aldaci26 Uzman Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 374 Çözümler 5 Beğeniler 155 2 Aralık 2024 #4 lobotomy dedi: Ben yine de yapmakta ısrarcıyım. Ekrana bir şey olacaksa da olsun en azından hevesimi alırım çünkü ekran kalitesi bayağı bayağı iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Farkı gösteren bir link rehber vs var mı merak ettim.
lobotomy dedi: Ben yine de yapmakta ısrarcıyım. Ekrana bir şey olacaksa da olsun en azından hevesimi alırım çünkü ekran kalitesi bayağı bayağı iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Farkı gösteren bir link rehber vs var mı merak ettim.
KS KS lobotomy Becerikli Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 196 Çözümler 2 Beğeniler 84 Yer Kayseri 5 Aralık 2024 #5 aldaci26 dedi: Farkı gösteren bir link rehber vs var mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ben de bulamadığım için buraya sordum fakat ikisinin arasındaki farkı buraya resim olarak atarım birazdan.
aldaci26 dedi: Farkı gösteren bir link rehber vs var mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ben de bulamadığım için buraya sordum fakat ikisinin arasındaki farkı buraya resim olarak atarım birazdan.
R rebaHmınanoD Uzman Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 83 Beğeniler 32 9 Aralık 2024 #6 lobotomy dedi: Ben de bulamadığım için buraya sordum fakat ikisinin arasındaki farkı buraya resim olarak atarım birazdan. Genişletmek için tıkla... Birazdan olmadı mı merak ettik biz de.
lobotomy dedi: Ben de bulamadığım için buraya sordum fakat ikisinin arasındaki farkı buraya resim olarak atarım birazdan. Genişletmek için tıkla... Birazdan olmadı mı merak ettik biz de.
avkila.tech Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 511 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 417 9 Şubat 2026 #7 lobotomy dedi: Kernel Manager ile ekran sRGB oranını maksimum değere ayarlayıp sürekli öyle kullansam ne olur? Ekran yanar mı veya hasar mı görür? AMOLED ekran var. Genişletmek için tıkla... Ekranin canliligini arttirir. Ekran icin overvoltage falan yapmaz, sorun degil. Tek sorun fazla fazla renk verdigi icin belki bir sure sonra ekran yorulur, iz birakabilir. A25 cihazimda izler var maalesef.
lobotomy dedi: Kernel Manager ile ekran sRGB oranını maksimum değere ayarlayıp sürekli öyle kullansam ne olur? Ekran yanar mı veya hasar mı görür? AMOLED ekran var. Genişletmek için tıkla... Ekranin canliligini arttirir. Ekran icin overvoltage falan yapmaz, sorun degil. Tek sorun fazla fazla renk verdigi icin belki bir sure sonra ekran yorulur, iz birakabilir. A25 cihazimda izler var maalesef.