belirsizz
Uzman
Hasbro üretimini yapmış bir zamanlar, bence gözüken bir beyblade.Biliyorum ama seride gözüktü mü yoksa fan yapımı mı bilmiyorum.
Hasbro üretimini yapmış bir zamanlar, bence gözüken bir beyblade.Biliyorum ama seride gözüktü mü yoksa fan yapımı mı bilmiyorum.
Flame Libra'yı da unutmayalım. Tsubasa'yı boostlamak için harcadılarsa da hala çok güçlü beyblade.
Sadece Terazinin Son Karar Patlaması için bile alınır ya. Çok sevdiğim bir Beyblade benim.Oyuncağı bence pek iyi değil, özellikle meteo l drago gibi atak beybladelerinin karşısında saha dışına atılma ihtimali fazla. Olurda sahada kalırsa belki kazanabilir. Animede tabii ki de çok iyi beyblade.
Garip bir şekilde bu modeli ilk kez üreten Hasbro olmuş.Eki Görüntüle 121266
Canon mu değil mi bilmem, belki mangada gözükmüştür ama bu beyblade çok güzel yahu. Meteo l dragoya mor çok yakışıyor.
Takara Tomy Asborb var mı ki? Ben yok diye biliyorum. Zaten Hasbro'nun kauçukları daha kaliteli.Garip bir şekilde bu modeli ilk kez üreten Hasbro olmuş.
https://www.amazon.com.tr/Takara-Beyblade-BB-98-ULT-Reshuffle-L-Drago/dp/B003V89S7E şöyle bir paket var mış heralde.Takara Tomy Asborb var mı ki? Ben yok diye biliyorum. Zaten Hasbro'nun kauçukları daha kaliteli.