Çözüldü KFC, çalışanlara ne kadar maaş veriyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MiniRayss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MiniRayss

Uzman
Yer
Kimsesiz bir yer.
Arkadaşlar eylül de YKS için hazırlık dershanem başlıyor, 2 ay boyunca KFC de çalışacağım iş buldum, yarın 18:00 da görüşmeye gideceğim. Ortalama maaşlar ne kadar? Benim aklımda 19-21K arası bir ücret vardır. Bilgisi olan var mı? Yaşım 17 (Bu konuyu o restoranın müdürü görse acaba ne olur :D )

İş olarak, arada mutfak yoğunluk olarak kasiyer vs. Yapacağım. En azından ilan da öyle yazıyor.

Çözüm
Aklındaki değere çok yaklaştın. Ben eski KFC Ekip Üyesiyim. 17 bin lira maaş alıyorsunuz. Asgari ücret yani. Ekip üyesi olarak başlarsınız ve RGM'e (RGM, Restoran Genel Müdürü demek ve KFC çalışanları RGM olarak ifade eder.) kadar yükselme ihtimaliniz var.
Aklındaki değere çok yaklaştın. Ben eski KFC Ekip Üyesiyim. 17 bin lira maaş alıyorsunuz. Asgari ücret yani. Ekip üyesi olarak başlarsınız ve RGM'e (RGM, Restoran Genel Müdürü demek ve KFC çalışanları RGM olarak ifade eder.) kadar yükselme ihtimaliniz var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2 Ay içinde 40-50 Arası para biriktirmem gerekiyor o yüzden.

Peki bana maaş beklentisi sorarsa veya ben sorarsam ne der? İlk kez Freelancer dışı bir görüşmeye gidiyorum çünkü.

Asgari altı vermez umarım yoksa girmem yani.

Maaş beklentinizi başvuru sırasındaki formda yazan yere yazıyorsunuz.

Başvuruyu sadece belirtmeli yaptım, her şeyi yüz yüze görüşeceğiz. Getir İŞ açtım tam vasıfsız kafası ile öyle 2 ay çalışayım diye. KFC vardı tek yakında 18 altı alan ki yaşım 17, aralıkta 18 olacağım. Tek kabul eden KFC oldu işte yarın gideceğim.

Ne kadar süre çalışacağımı belirtmeyeceğim, 2 ay sonra tam 2 ay iş bana göre değil diyerek çıkacağım.

Başvuruyu sadece belirtmeli yaptım, her şeyi yüz yüze görüşeceğiz. Getir iş açtım tam vasıfsız kafası ile öyle 2 ay çalışayım diye. KFC vardı tek yakında 18 altı alan ki yaşım 17, aralık da 18 olacağım. Tek kabul eden KFC oldu işte yarın gideceğim.

Size form doldurabilirler, o yüzden demiştim.

Size form doldurabilirler, o yüzden demiştim.

Yok, direkt WhatsApp ile iletişime geç dedi numara ile ve adımı sordu tamam yarın 18:00 da gel dedi.

Form falan verilmedi bana.

Orada verilirse bilmem ama.

@GalaxySal450 Bilgilendirme için teşekkür ederim. Gerçekten mükemmel aydınlattınız fakat kafamda birkaç soru işareti var tabii ki. Onlar da biraz saçma sorular vs.

Çok azmış. Ben çalışmazdım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt