PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 17 Mayıs 2026 #1 Merhaba arkadaşlar. Kick'te yayın açtım ama yayına sesim konuştuktan çok sonra geliyor. Yayını bitirip izlediğimde sorun gözükmüyor ama yayın sırasında ses çok geç oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2026
Merhaba arkadaşlar. Kick'te yayın açtım ama yayına sesim konuştuktan çok sonra geliyor. Yayını bitirip izlediğimde sorun gözükmüyor ama yayın sırasında ses çok geç oluyor.
Çözüm MEQ 23 Mayıs 2026 PC Uzmanı dedi: Telefondan yayını açıp sesime bakıyordum ama gecikme var yani ben bir şey diyorum sesim 3-4 saniye sonra geliyor yayına. Genişletmek için tıkla... Server'a upload, ardından download yapıldığı için 5-10 saniye kadar gecikmeler normal. En iyi yayıncıların bile 5 saniye gecikmesi var.
PC Uzmanı dedi: Telefondan yayını açıp sesime bakıyordum ama gecikme var yani ben bir şey diyorum sesim 3-4 saniye sonra geliyor yayına. Genişletmek için tıkla... Server'a upload, ardından download yapıldığı için 5-10 saniye kadar gecikmeler normal. En iyi yayıncıların bile 5 saniye gecikmesi var.
MEQ Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 801 Çözümler 9 Beğeniler 767 Yer Tardis 18 Mayıs 2026 #2 Nasıl test ediyorsunuz, yan sekmeden yayını açıp sesinizi mi dinliyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 22 Mayıs 2026 #3 MEQ dedi: Nasıl test ediyorsunuz, yan sekmeden yayını açıp sesinizi mi dinliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefondan yayını açıp sesime bakıyordum ama gecikme var yani ben bir şey diyorum sesim 3-4 saniye sonra geliyor yayına. Artı 0 Eksi
MEQ dedi: Nasıl test ediyorsunuz, yan sekmeden yayını açıp sesinizi mi dinliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefondan yayını açıp sesime bakıyordum ama gecikme var yani ben bir şey diyorum sesim 3-4 saniye sonra geliyor yayına.
MEQ Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 801 Çözümler 9 Beğeniler 767 Yer Tardis 23 Mayıs 2026 #4 PC Uzmanı dedi: Telefondan yayını açıp sesime bakıyordum ama gecikme var yani ben bir şey diyorum sesim 3-4 saniye sonra geliyor yayına. Genişletmek için tıkla... Server'a upload, ardından download yapıldığı için 5-10 saniye kadar gecikmeler normal. En iyi yayıncıların bile 5 saniye gecikmesi var. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
PC Uzmanı dedi: Telefondan yayını açıp sesime bakıyordum ama gecikme var yani ben bir şey diyorum sesim 3-4 saniye sonra geliyor yayına. Genişletmek için tıkla... Server'a upload, ardından download yapıldığı için 5-10 saniye kadar gecikmeler normal. En iyi yayıncıların bile 5 saniye gecikmesi var.
KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 23 Mayıs 2026 #5 MEQ dedi: Server'a upload, ardından download yapıldığı için 5-10 saniye kadar gecikmeler normal. En iyi yayıncıların bile 5 saniye gecikmesi var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman maşAllah benim baya iyi ama izleyici çok az en fazla 8 izleyici gördüm oda 1 gün genelde 2-3 kişi oluyor. Artı 0 Eksi
MEQ dedi: Server'a upload, ardından download yapıldığı için 5-10 saniye kadar gecikmeler normal. En iyi yayıncıların bile 5 saniye gecikmesi var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman maşAllah benim baya iyi ama izleyici çok az en fazla 8 izleyici gördüm oda 1 gün genelde 2-3 kişi oluyor.
MEQ Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 801 Çözümler 9 Beğeniler 767 Yer Tardis 23 Mayıs 2026 #6 PC Uzmanı dedi: Anladım hocam o zaman maşAllah benim bayağı iyi ama izleyici çok az en fazla 8 izleyici gördüm oda 1 gün genelde 2-3 kişi oluyor. Genişletmek için tıkla... Her yolun bir başı vardır, umarım daha iyi yerlere gelirsiniz Artı 0 Eksi
PC Uzmanı dedi: Anladım hocam o zaman maşAllah benim bayağı iyi ama izleyici çok az en fazla 8 izleyici gördüm oda 1 gün genelde 2-3 kişi oluyor. Genişletmek için tıkla... Her yolun bir başı vardır, umarım daha iyi yerlere gelirsiniz
KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 23 Mayıs 2026 #7 MEQ dedi: Her yolun bir başı vardır, umarım daha iyi yerlere gelirsiniz Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, inşAllah. Allah razı olsun. Artı 0 Eksi
MEQ dedi: Her yolun bir başı vardır, umarım daha iyi yerlere gelirsiniz Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, inşAllah. Allah razı olsun.