Çözüldü Kick yayınında sesim konuştuktan çok sonra geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

12649

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Kick'te yayın açtım ama yayına sesim konuştuktan çok sonra geliyor. Yayını bitirip izlediğimde sorun gözükmüyor ama yayın sırasında ses çok geç oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefondan yayını açıp sesime bakıyordum ama gecikme var yani ben bir şey diyorum sesim 3-4 saniye sonra geliyor yayına.
Server'a upload, ardından download yapıldığı için 5-10 saniye kadar gecikmeler normal. En iyi yayıncıların bile 5 saniye gecikmesi var.
Nasıl test ediyorsunuz, yan sekmeden yayını açıp sesinizi mi dinliyorsunuz?

Nasıl test ediyorsunuz, yan sekmeden yayını açıp sesinizi mi dinliyorsunuz?

Telefondan yayını açıp sesime bakıyordum ama gecikme var yani ben bir şey diyorum sesim 3-4 saniye sonra geliyor yayına.

Server'a upload, ardından download yapıldığı için 5-10 saniye kadar gecikmeler normal. En iyi yayıncıların bile 5 saniye gecikmesi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anladım hocam o zaman maşAllah benim baya iyi ama izleyici çok az en fazla 8 izleyici gördüm oda 1 gün genelde 2-3 kişi oluyor.

İfadeler: MEQ
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…